|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και ναι εφτασαν οι αυτοκρατορες
![]() ![]() Εχουν μπει στο ενυδρειο απο οτι ειδα με επιτυχια Να ευχαριστησω ξανα τον Στεφανο (sarpijk) αν πετυχω κατι, ενα ζευγαρι εχει το ονομα σου ![]() Και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Γιωργο (petcumulus) και για την αγγαρεια να μου τα στειλει κυριακατικα για να ειναι σιγουρος οτι δε θα υπαρξει θεμα με τα μπλοκα και τα λοιπα και για εναν αλλο προσωπικο λογο που αυτος γνωριζει. Απο συσκευασια η λεξη αψογη ειναι μικρη. |
|
||||
|
||||
![]()
Περιμενω παρουσιαση μολις εγκλιματιστουν με το καλο! Ειδα τον αρσενικο στο μαγαζι το Σαββατο και ζηλεψα!
|
||||
|
||||
![]()
Καλες προσαρμογές
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα καμαρια μου τα κοριτσακια
![]() ![]() Και το αγορι ![]() ![]() ![]() ![]() Και μια καμαρωτη ![]() ![]() Πριν λιγο ειχε πολυ γελιο η κατασταση τους εριξα αρτεμια κατεψυγμενη να φανε την γκουρμε χαχα και μεχρι να καταλαβει ο αρσενικος τη γινεται ειχε μεινει κοκαλο απο τους σιφουνες επρεπε να το βγαλω βιντεο ηταν απιστευτο σκηνικο ειχε μεινει αποσβολωμενος ![]() ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoui : 01-02-16 στις 22:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τελος καλο ολα καλα! Να τα χαιρεσαι!
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα Στεφανε ναι ολα τελεια!
Καταπληκτικα ψαρια μου εστειλε ο Γιωργος και η πιο ευκολη προσαρμογη που εχω κανει ποτε δεν καταλαβαινουν τιποτα ο αρσενικος εχει οριοθετησει ολο το ενυδρειο αν ειχα και δευτερο αρσενικο θα ειχαμε δραματα πιστευω. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομρφα... Το ειχα σκεφτεί και εγω αλλα με κερδισαν τα peacock εσρω για αρχη
![]() Να σου ζησουν!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Blue eyes haven | tsoui | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 55 | 08-05-15 21:54 |
Red Cherry haven cube | kifinas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 22-03-11 23:56 |
For your eyes only | White Diamond | Δίσκοι | 6 | 12-07-10 09:35 |
Guppakia με red eyes tetra ?? | GERR | Ζωοτόκα | 1 | 01-05-08 13:30 |
Ασ8ενεια σε Red eyes ? | dpan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 21-06-03 18:26 |