|
|
||||
|
||||
![]()
Aληθεια τώρα έχεις αυτό το άσχημο , παραμορφωμένο πλάσμα ???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παραμορφωμένο όντως, αξιαγάπητο παρόλα αυτα ![]() Εβαλα φωτο στο προηγουμενο ποστ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Tυχερό ηταν την γλίτωσε με σένα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τετοια να ακουω και παρτε μου την ψυχη.
![]() ![]() ![]() Χωρο να εχεις να το στησεις και ολα τα αλλα θα τα βρουμε ολοι μαζι εδω (για να γλυτωσεις και καμποσα εξοδα)
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο όσο βαρύ κι αν ακουστεί, τα χρυσόψαρα τα έχω ερωτευτεί!
Και ναι, ψαχνω για 400-500 λιτρα, μονο για αυτα Πες το στόχο, πες το σκοπο, μακαρι αυτά που πρωτοαγόρασα να είναι μαζί μου τα επόμενα 30 χρόνια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 31-01-16 στις 17:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρείο που τρέχει στο μπαλκόνι θα καταργηθεί και τα ψαρια θα μπουνε σε εσωτερικό χώρο, σε πολλα περισσοτερα λιτρα Η βοήθεια που θα χρειαστώ είναι δεδομένη Οταν θα ερθει η στιγμή, θα μιλήσουμε όλοι οι χρυσοψαράδες εντός Αττικής ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά θα τα καταφέρεις , θέληση να υπάρχει
![]() ![]()
|
|||||
|
|||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
και εγω μια απο τα ιδια με τα χρυσόψαρα, για αυτο έφτιαξα και το ξυλινο με προδιαγραφες να αντεξει όσο ζουνε τα χρυσόψαρα ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 31-01-16 στις 23:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κανενα νεο επι του θεματος εχουμε;
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη είδα εχθες μόνο common Λευκό
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπα.. δεν θελω φαλαινες
![]() Εκανες βολτα στα μαγαζια; ![]() Ειχε τπτ πιο σπανιο απ τα συνηθισμενα; (σε fancy) |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά τώρα που κλείνουν δρόμους δεν παίρνουν ψάρια .... ότι είχαν τίποτα ιδιαίτερο. ... τι σκέφτεσαι? να έχω το νου μου... αφού συνέχεια βόλταρω στα πετ.
|
||||
|
||||
![]()
Veiltail
![]() Περα απ αυτο , ψαχνω και για κανενα ryukin με ιδιαιτερο χρωματισμο, κανενα οραντακι με μεγαλο wen , περιεργο χρωματισμο κλπ Μικρα ψαρακια ομως... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Red Cap με veiltail? | GERR | Χρυσόψαρα | 6 | 04-06-07 18:27 |
Επιλεκτική αναπαραγωγή Veiltail Μονομάχων | John T | Bettas | 14 | 03-11-06 07:55 |