|
|
||||
|
||||
![]()
Παντα ειναι.
Καποια εχουν και pop eye ![]() Λουκα , κανε και μια θεραπεια με esha2000 εκτος απ το αλατι |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα κανω απο αυριο γτ δεν εχω esha2000... Δοσολογια για το esha? Την καραντινα την εχω κατακλεισει απο πανω με το καπακι μην και παει πουθενα και κλαιω...(παλι) Να τελειωσει αυτο για καμια βδομαδα-δυο..και επειτα να βαλω το σουμπουνκιν... 2 γρ αλατι εβαλα αλλα επειδη δεν το γεμισα μεχρι πανω νερο εβαλα περιπου 4 κουταλιες της σουπας αλατι καλα ανακατεμενο με νερο ενυδρειου..μετεφερα και νερο ενυδρειου...εβαλα και το diy φιλτρο με την 1000αρα αντλια και το αφησα... Κινητικο ειναι δεν λεω...με μοικανα μοιαζει το ολο σουλουπι... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δοσολογια γραφουν και τα 2 πανω. Το λεω σαν προληψη , επειδη υπαρχει κρουσμα στο ενυδρειο που ηταν |
|
||||
|
||||
![]()
α μελαφιξ εχω...θα παθει κατι για μια μερα??Γτ θα βρω esha αυριο αν ειναι...
|
||||
|
||||
![]()
Λουκά πήρες τελικά ???
|
|||
|
|||
![]()
αγορασες δλδ???
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι αμε...πηγα για χαρη σας μεχρι εκει κατω...και στο τελος πηρα ενα...!!
![]() ![]() ![]() Και στο τελος πηρα ενα ευκινητο και εφυγα ![]() ------------------------- εχω μελαφιξ απλα δεν ξερω αν με φτασει για μια βδομαδα θεραπεια...
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 29-01-16 στις 22:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μην παρεις esha2000 αν εχεις μελαφιξ.
Σαν προληψη θα εκανα την θεραπεια με ενα φαρμακο ευρεως φασματος. Το μελαφιξ ,ειναι οκ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Taiwan bee black panda & Blue panda | Snakehead | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 47 | 18-09-14 12:11 |
Γέννα cory panda | Pitsiovic | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 11-03-12 12:14 |
PANDA RYUKIN | CHRISTOS13 | Χρυσόψαρα | 7 | 17-10-11 08:34 |
panda moore | janickrules | Χρυσόψαρα | 9 | 13-10-11 21:15 |