|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατανοητο..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο Λουκά τι ομορφιές
![]() ![]() ![]() ![]() Γέλασα με τα ονόματα η κουμπάρα , η νύφη ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Λοιπον παιδια μην αρχισετε να με βαρατε.. Τα πραγματα εχουν ως εξης..ανοιγω το σαμπ να τσεκαρω τι γινεται και παρατηρω οτι στο αμεσως επομενο χωρισμα απο την εισαγωγη νερου εχει σηκωθει προς την επιφανεια ενα "σακι" με 5-6 λιτρα ελαφροπετρα+ενυδρειακο βαμβακι egg crate +5 λιτρα ελαφροπετρα σε αλλα σακουλακια τζαμπο..με αποτελεσμα να περναει το νερο αφιλτραριστο.. Το πιεσα προς τα μεσα εβαλα και κανα 2 σακουλακια ακομα.ελαφροπετρα ωστε να εμποδισουν τυχον ανωση του μεγαλου ογκου ελαφροπετρα που βρισκεται στον πατο του χωρισματος...το νερο εγινε κρυσταλλο μεσα σε καποια ωρα.. Θα το τσεκαρω βεβαια για να.ειμαι σιγουρος..πιθανολογω οτι με το που πηγα στο μαξιμουμ την ροη η πιεση του νερου στην ελαφροπετρα την εκανε να.ανεβει στην επιφανεια με αποτελεσμα να μην υπαρχει αρκετη φιλτρανση...αυτα... Πιθανολογω ομως παντα... Βλεποντας και κανοντας...αυτα προς το παρονν ![]()
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 26-01-16 στις 22:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο εξηγείται, και δεν είναι ακριβώς άνωση, αλλά η επιστροφή εχει μεγαλη ροή, το νερό χτυπάει με δυναμη στο κάτω μέρος του σαμπ, και με ορμη ανεβαινει προς τα επανω, με αποτέλεσμα να ανασηκώνει ότι βρει στο πέρασμα του
|
||||
|
||||
![]()
το θελεις το καντηλι σου
![]() ![]() ![]() βαλε κατι βαρυ απο πανω ή κανε καμια πατεντα να μην τα αφηνει να ανεβαινουν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Εβαλα τωρα βεβαια θα το εχω και στο νου μου.. ![]() ![]() κραταω τις επιφυλαξεις μου ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σπιτικο φαγητο για θαλασσινο ενυδρειο | Gladiator | Μεσογειακό | 2 | 11-11-11 22:47 |