|
|
||||
|
||||
![]()
¶νετα λοιπόν και χωρίς πρόβλημα γίνονται όλα όσα περιέγραψα μέσα σε λιγότερο από ένα 8ωρο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία ευχαριστώ πολύ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρκει το νερο βεβαια να εχει ιδιες παραμετρους και ιδια θερμοκρασια οταν μπει το φιλτρο και εννοειται να εχει μπει αντιχλωριο...
Βεβαια αν σπουδαζεις καμια Φλωρινα και μενεις Θεσ/νικη , η το αντιθετο , κλαυτα Χαραλαμπε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο ατσαλάκωτος
![]() (ήταν βέβαια και παράλειψη μου να υπογραμμίσω ότι το φρέσκο νερό που θα βάλεις πρέπει να είναι στις ίδιες παραμέτρους με το νερό του ενυδρείου, να ρυθμίσεις κατάλληλα τη θερμοκρασία του και φυσικά να έχεις βάλει και αντιχλώριο-σωστός ο Γιάννης) |
|
|||
|
|||
![]()
Και αμα δεν ξερω τι νερο εχω??? Τι κανω? :P Εννοω και από το στήσιμο του ενυδρείου!! υπαρχουν σκευάσματα ή κατι σχετικό να το διορθώσω??
------------------------- Νομίζω η πόλη έχει πολύ σκληρό νερό! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sallllonikios : 26-01-16 στις 20:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για τον λογο που ειπαν τα παιδια το ανεφερα.
Γενικα υπαρχουν διαφορες στο νερο του δικτυου απο πολη σε πολη... Η Φλωρινα αποτελει εξαιρεση φυσικα ,γι αυτο την ανεφερα. Παντως υπαρχουν περιοχες με πολυ σκληρο νερο (πχ νησια) , ακομα και με νερο δικτυου που περιεχει νιτρικα και δεν ειναι καν ποσιμο. Ολα αυτα πρεπει να τα κοιταξεις και με μετρησεις (υγρα τεστ) να τα συγκρινεις. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ούτε εδω είναι πόσιμο! Έχει πού χλώριο!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με DIY CO2 | kapsok | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 24-02-14 17:30 |
Πρόβλημα με την ΑΟ | tsoum | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 14-12-11 13:50 |
NO3 πρόβλημα | AlexandraT | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 33 | 28-11-08 23:32 |
Πρόβλημα με RO | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Δίσκοι | 14 | 11-01-05 17:58 |