|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχει πριζα σουκο ; Να βάλεις και φις σουκο.
Χωρίς κολλητήρι τα φοβάμαι βρε Γιάννη, με την υγρασία θα οξειδωθεί ο χαλκός και μπορεί να έχουμε σπινθηρισμούς που μπορει να καταλήξουν σε φωτιά. Ελα να στα κολλήσω εγω βρε και να σου φτιάξω και τα θερμοσυστελλόμενα με σιλικονη, σωστά πράγματα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
υγρασια πως θα περασει, αφου θα τους βαλω θερμοσυστελομενα μακαρονια? παντως σε ευχαριστω για την προθυμια σου! να σαι σιγουρος οτι αμα δεν ειχα εξεταστικη, θα ειμουν ηδη εκει! ελληνικο πανεπιστιμιο..! |
|
||||
|
||||
![]()
περναει βρε η υγρασια απο το θερμοσυστελλόμενο, το βάζουμε μόνο για να καλύψουμε τα γυμνα καλώδια μη τα πιάσουμε με τα χερια ή να μην ακουμπάνε μεταξύ τους και όχι να προστατέψουμε τα καλώδια απο νερό ή υγρασία.
Κανόνισε το ΣΚ και έλα να στα φτιάξω
|
|||
|
|||
![]()
καταλαβα.
αν, λεω αν βαλω λιγη απο την ενυδρειακη σιλικονη στις ακρες του μακαρονιου?τελικα η γειωση που μπαινει?!?!? |
|
||||
|
||||
![]()
Στο κιτρινο.
Η σιλικονη να μην έρθει σε επαφη με το χαλκο γιατι σε κανα 2 μηνες δεν θα υπάρχει χαλκος, μόνο πράσινη σκόνη. Για αυτο σου λέω βάζουμε μακαρόνι σε κάθε καλώδιο , και από πανω σιλικονη με ποι μεγάλο μακαρονι που τα πιάνει ολα μαζι
|
|||
|
|||
![]()
απο το καταστημα μου ειπαν το καλωδιο της γειωσης να μη το χρησιμοποιησω, εφοσον θα το βαλω σε ενυδρειο.
σε επαφη δε θα ερθει ο χαλκος με τη σιλικονη, γιατι θα μπει εξω απο το θερμοσυστελομενο, προκειμενου να αποφυγω την οποια επαφη με νερο. |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε βρε τη γείωση να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, για να το έχει ο κατασκευαστής κάτι ξέρει. Το ρεύμα να μη το φοβάσαι, να το σέβεσαι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μικρος κηπος | maxmike | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-10-13 17:43 |
μικρος κοτσυφας! | Commando | ¶λλα ζώα | 20 | 17-04-13 23:03 |
θερμοστατης μικρος | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 04-02-10 20:42 |
Πως σας φαινεται ο μικρος ? | imichal | Malawi | 12 | 23-12-08 21:16 |