|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εχει πολυ φως γιατι 1ον ξερει να το διαχειριστει και 2ον θελει τα φυτα να μεγαλωνουν γρηγορα γιατι πουλαει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εβαλα moss χθες και μου περισσεψε αρκετη την εχω κρατησει σε μπολακι με νερο μεσα στο ντουλαπι μπορει να διατηρηθει ετσι για καιρο γνωριζει κανεις;
|
||||
|
||||
![]()
θα σου πρότεινα να έβαζες το μπολάκι κάπου στην επιφάνεια του ενυδρείου ώστε και να την βλέπει φως, αλλά και να κρατάει θερμοκρασία ενυδρείου.
Έτσι την έχω κρατήσει σε μπολάκι ένα μήνα άνετα, με φρεσκάρισμα του νερού κάθε 2-3 μέρες.
|
||||
|
||||
![]()
Φιλος ευχαριστω αυτο θα κανω!!
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια πως κλαδευεται η moss;;Να την βγαλω εξω με την ριζα καλυτερα για να μην γεμισει το ενυδρειο τι λετε;Καπου διαβασα εδω μεσα πως μπορουμε να την ξανατυλιξουμε με πετονια αντι για κλαδεμα..Εντωμεταξυ ειναι η christmass moss κι εχει ανεβει 2-3 εκατοστα απο εκει που ειναι πιασμενη και προχωραει προς τα πανω,ετσι αναπτυσσονται οι moss;;
|
||||
|
||||
![]()
Θεμη καλυτερα κουρεψε τη. Εαν την τυλιξεις θα αρχισει να σαπιζει στη βαση της. Ομορφη η Moss αλλα θελει κουρεμα συνεχεια για να διατηρηθει. Οσο κουρευεις τοσο φουντωνει.
Φυσικα ειναι προτιμοτερο να κουρεψεις εκτος ενυδρειου για να μη γεμισεις με κομματακια moss το ενυδρειο. Αρκει να βολευει να βγαζεις τη ριζα εκτος νερου χωρις να ανασταστωνεις το ενυδρειο και τους κατοικους.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κλαδεμα φυτων συμβουλες | ixtlilton | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 26-04-13 00:08 |
ΚΛΑΔΕΜΑ ΦΥΤΩΝ | ChocolatePuma | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 02-10-12 11:37 |
πως γινεται Κλαδεμα φυτων? | reselie | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 27-04-10 14:39 |
υπαρχει οδηγος για κλαδεμα φυτων? | sefis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-02-10 07:16 |
echinodorus-κλαδεμα νεων φυτων.τι και πως? | Μικρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 01-08-08 20:56 |