|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και καλή χρονιά!
Μετά από αρκετό διάστημα που έχουμε να τα πούμε, επανέρχομαι με νέα δεδομένα και αρκετές απορίες/ερωτήσεις! Το διάστημα που είχα το πρόβλημα με τα ψάρια, ακολούθησα τις συμβουλές σας χωρίς να μπορέσω όμως να σταματήσω την κατάσταση! Δυστυχώς, πέθαναν πολλά ψάρια και αυτή τη στιγμή έχει μείνει ένα Labidochromis, ένα Mpanga και 2 Helena snails. Η τελευταία απώλεια ήταν πριν μια εβδομάδα(ένα labidochromis). Από τότε η συμπεριφορά των εναπομείναντων συνεχίζει να είναι φυσιολογική(τρώνε κανονικά και βολτάρουν). Επειδή δε θέλω να βιαστώ, να βάλω ψάρια και να έχω τα ίδια προβλήματα θέλω τη γνώμη σας για τα επόμενα βήματα. Ποια διαδικασία πιστεύετε ότι πρέπει να ακολουθήσω για να μπουν τα επόμενα ψάρια; Περιμένω να δω αν θα πεθάνει κάποιο άλλο και αν όχι, βάζω ψάρια ή το ξεκινάω τελείως από την αρχή; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi 330 λίτρα my way | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 169 | 15-11-20 22:13 |
Malawi 240 λίτρα | sofianos7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 17 | 22-12-14 23:34 |
700 λίτρα malawi | giorgio | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 43 | 25-04-13 13:57 |
Malawi 500 λίτρα | ntritzt | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 32 | 21-12-12 16:33 |
400 λίτρα Malawi! | \/ag | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 23-11-12 01:43 |