|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλο ειναι να παρεις δικα σου τεστακια!!! Μετρησεις θα χρειαζετε να κανεις καπου καπου για να βλεπεις τα νιτρικα σου. Εγω προτεινω να παρεις τα βασικα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ τα βασικά σκεφτόμουν να πάρω στην αρχή αλλά είδα ότι συμφέρει να πάρω ένα πλήρες σετ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οκ, αν πας σε εξειδικευμένα ψάρια, ισως τα χρειαστείς Αν σε θαλασσινό, επίσης θα χρειαστείς ενα υπεπλήρες τεστ Αλλα όταν το ενυδρείο έχει ηδη στρωσει, αυτό που μένει να κοντρολάρεις είναι οι αλλαγές νερού που θα κάνεις, οι οποίες εξαρτώνται κυρίως από το πόσο βαρύ χερι έχεις, το οποίο με τη σειρά του θα το δείξουν τα νιτρικά Μην δίνετε τσάμπα χρήματα, όταν μπορείς να βολευτείς με τα μισά ή χωρις καθόλου Εννοείται οτι κανεις αυτό που θες, απλά κάποια στιγμη θα δεις τα τεστ να σκονίζονται στο ράφι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σωστος ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είστε πιο έμπειροι και θα σας ακούσω. Θα πάρω μόνο τα βασικά.
------------------------- ------------------------- Έκανα μετρήσεις, πλην της αμμωνίας... pH: 7,2 Γενική σκληρότητα (GH): >21 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 10d Αμμωνία (ΝΗ3): - Νιτρώδη (ΝΟ2): 2 Νιτρικά (ΝΟ3): 25 Για να ακούσω τις γνώμες σας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kouf-kouf : 26-01-16 στις 17:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Access | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 31-08-06 00:02 |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου | Venestus13 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 10-08-06 09:20 |
Παρουσίαση ενυδρείου 10 lt | Vasilizzz | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 04-04-06 11:04 |