|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα τα ψαρακια!!! Καλως τα δέχτηκες φιλε μου!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω..Ειναι βεβαια παλιο το θεμα,εχουν κλεισει 8μηνο περιπου και καποια απ αυτα ζουν σε αλλο ενυδρειο φιλου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει σημασία ειναι πολυ ωραίοι οι γονείς!!! εχεις πουθενα και τα πιτσιρίκια να τα δουμε???
|
||||
|
||||
![]()
Εχω σκοπο εντος των ημερων που θα μετακομισει η δευτερη γεννα να βγαλω καποιες φωτο για να συνοδευσω τις παρατηρησεις μου σχετικα με τη θερμοκρασια και το φυλο μια και απο 20 περιπου μικρα βγηκε ενα μονο αρσενικο και ολα τα υπολοιπα θηλυκα..θα το επισπευσω..
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ χρησιμες νομιζω θα ειναι οι σημειωσεις σου και ευχαριστουμε που θα τις μοιραστεις μαζι μας.Μακαρι ολοι να εκαναν το ιδιο!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτη γεννα!!!!!!! | ανδρεα | Ζωοτόκα | 8 | 25-11-12 22:36 |
ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΣΚΑΛΑΡΙΑ | ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 07-04-10 20:18 |
Πρωτη γεννα. Χαρα και SOS | IRENE | Ζωοτόκα | 5 | 27-10-06 00:06 |
sos πρωτη γεννα | gleboukas | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 09-02-06 01:16 |
πρωτη γεννα | inser | Malawi | 3 | 26-05-04 15:38 |