|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Απο οταν το ειδα στην ταρατσα σου το σκεφτομαι..αν ειχα μεγαλο κηπο θα πηγαινα σε λιμνη..τωρα σκεφτομαι για ενα 500-600 diy...οταν ερθει η ωρα του εννοειτε θα σου στειλω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
master Τακη επειδη εχεις παρασυρει πολυ κοσμο με τα diy κολπα σου ευχομαι μια μερα να γινεις αφρικανος για να παρω το αιμα μου πισω
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Africa alert:
Μικροί Αφρικανοί μακριά από τις ταράτσες stop Υπάρχει κίνδυνος πτώσης (στα χέρια ενός φανατικού χρυσοψαροδιάκονου) stop Συγκαλείται εκτάκτως το συμβούλιο των σαμάνων της φυλής stop ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Africa alert
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ωρα να πεθανω ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα σαγόνια μου πονέσανε απο το γέλιο
![]() ![]() ![]() ![]() Κυριάκο το σκισαμε το θέμα σου. Βρε Αφρικάνοι βοηθήστε το παιδί εδω με το πρόβλημά του, μετά λογικό δεν ειναι να τον προσηλυτίσω στα βεραντοταρατσοχρυσοψαράδικα ;
|
||||
|
||||
![]()
Κυριάκο παιδί μου δεν έχεις πρόβλημα αλλά
πρέπει να κάνουμε την τελετή εξορκισμού για τις κακές σου παρέες |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΡΩΣΤΟ red cap... | darko | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 28-03-14 18:35 |
αρρωστο zebra danio , τι εχει? | zweet | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 29-03-12 21:46 |
Aρρωστο | nik0s7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-08 14:36 |
Hypancistrus zebra (zebra pleco) lo46 | scissorhands | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 07-03-05 12:01 |
Μπορουμε να βρουμε ενα Hypancistrus zebra?(com. Zebra Pleco) | mikenuke | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 14 | 25-09-03 23:38 |