|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
με φαλστετα
![]() με τη προστινο, όχι αυτο που κοβει, ουτε με τη μυτη για να μηχαραξεις το τζαμι, και μετα με διαλυτικό νιτρου να φυγει ότι μεινει με προσοχη όμως μη σκισεις τη σιλικονη που ενωνει τα τζαμια
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
διαλυμα νιτρου θα βρω στα χρωματοπωλεια? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Διαλυτικο νιτρου σε ολα τα χρωματοπωλεια ή στο praktiker (εχει ενα φθηνο με 2,90 αν δεν κανω λάθος)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ακριβως
![]()
|
|||
|
|||
![]()
το νερακι μπηκε, χωρις δειγματα διαροης!
θα το αφησω ετσι ολο το βραδυ να δουμε τι θα δουμε! διπλα τα γκουραμι παρατηρουν το γειτονικο σπιτι! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικο
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μικρος κηπος | maxmike | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-10-13 17:43 |
μικρος κοτσυφας! | Commando | ¶λλα ζώα | 20 | 17-04-13 23:03 |
θερμοστατης μικρος | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 04-02-10 20:42 |
Πως σας φαινεται ο μικρος ? | imichal | Malawi | 12 | 23-12-08 21:16 |