|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο καλοταξιδα και γω από τον κλεο έχω πάρει είναι αυθεντικοτατα και ένας αρσενικός είναι σχεδόν τέρμα μπλε είδη
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία είναι! Να τα χαίρεσαι! Καλές αναπαραγωγές! Σιγά σιγά θα πρέπει να δηλώσουμε ότι είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε σαν χώρα στην επανεισαγωγή ειδών υπό εξαφάνιση από τις αγαπημένες μας αφρικάνικες λίμνες...επειδή δεν το γνωρίζω...θα μπορούσε άραγε να γίνει κάτι τέτοιο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφα!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!!
Κλεο ειδη ενα εχει αρχισει να δειχνει ποιο σκουρο απ τα αλλα και τα ψιλοκυνηγαει ![]() [pas4 εγραψε: Πολύ ωραία είναι! Να τα χαίρεσαι! Καλές αναπαραγωγές! Σιγά σιγά θα πρέπει να δηλώσουμε ότι είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε σαν χώρα στην επανεισαγωγή ειδών υπό εξαφάνιση από τις αγαπημένες μας αφρικάνικες λίμνες...επειδή δεν το γνωρίζω...θα μπορούσε άραγε να γίνει κάτι τέτοιο] Σε ευχαριστω pas4 πολυ καλη ιδεα αλλα ουτε εγω γνωριζω,μια στιγμη να φωναξω τον αρχηγο,Κλεοβουλεεεεε,σε ζητανε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεόβουλος λαμβάνει
![]() Η ιδέα του φίλου Πασχάλη είναι ωραία αλλά νομίζω ανέφικτη ![]() Ακόμα κι αν υπήρχε ένας οργανωμένος φορέας ενυδρειόφιλων (όπως ο πάλαι ποτέ ΠΣΦΕ) που θα διευκόλυνε τα πράγματα θα έπρεπε να λυθούν διάφορα προβλήματα όπως: -το κόστος μεταφοράς -άδεια εξαγωγής των ψαριών -άδεια εισαγωγής στη Malawi -συνεργασία με τη φάρμα Stuart Grant που έχει οργανώσει τις προηγούμενες απελευθερώσεις στο Taiwan reef κλπ....... Προγράμματα διάσωσης ειδών υπό εξαφάνιση, που στηρίζονται από επιστήμονες, ερευνητές, μεγάλους συλλόγους και φορείς (όπως το C.A.R.E.S.) δεν έχω δει να έχουν επιχειρήσει κάτι τέτοιο. |
|
|||
|
|||
![]()
Ισως επειδη υπαρχει ακομα πρωτογεννες υλικο και οι προσπαθειες τους σιγα σιγα εχουν απεδωσει καρπους (για τα saulosi παντα μιλαω) να μην εχουν αναγκη απο μια τετοια κινηση υποστηριξης.Αν εφταναν στο αμην πιστευω οτι θα εψαχναν παντου να βρουν ψαρια,αν υπηρχαν βεβαια καποιοι"αρρωστοι"να ασχοληθουν!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pseudotropheus saulosi | Stefanosss | Malawi | 8 | 04-11-15 09:23 |
Pseudotropheus Saulosi | nickall13 | Malawi | 5 | 10-09-05 09:20 |