|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Όλα αυτά είναι εύκολα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Να φανε φυτο δεν θα το φανε αλλα υπαρχει μεγααααλη πιθανοτητα να το ξεριζωσουν και να παιζουν
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα συμφωνήσω και εγώ...και τις ανούμπιες και τις βαλινσέριες μου τις διέλυσαν και μάζευα από παντού φύλλα...έτσι τώρα στα συγκεκριμένα ψάρια δεν τα ξαναβάζω φυτά!
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια και κατι ακομα..το φιλτρο που εχω ειναι τυπου αμβουργου...τι πρεπει να βαλω μεσα(βιοσφαιρες,ενυδρειακο βαμβακι,siporax τι προτεινετε? και με ποια σειρα?? ) ευχαριστω πολυ για την βοηθεια..
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι τέτοιο έχεις?
![]() Πόσα διαμερίσματα έχει? Συνήθως στο πρώτο που μπαίνει το νερό (εκεί που είναι οι στρογγυλές σχάρες) βάζουμε τον θερμοστάτη και μετά το νερό υπερχειλίζει στο δεύτερο διαμέρισμα όπου βάζουμε πρώτα ένα στρώμα ενυδρειακό βαμβάκι (το οποίο αλλάζουμε εύκολα συχνά αφού κρατάει όλα τα σκουπίδια) και μετά βιολογικό υλικό όσο χωράει (ελαφρόπετρα, siporax, substrat, matrix.....) και τέλος πριν την έξοδο ένα στρώμα μπλε σφουγγάρι και είσαι οκ |
|
|||
|
|||
![]()
ναι τετοιο εχω..εχει 4 κουτακια ...εχω παρει βιοσφαιρες,ενυδρειακο βαμβακι,biofibres της sera και αυριο θα παω να παρω siporax και biopur forte ...επισης θα πρεπει να παρω και τα σφουγκαρακια της juwel αλλα υπαρχουν σε 3 χρωματα μαυρο,πρασινο και μπλε εγω χρειαζομαι πρασινο και μπλε? επειδη το μαυρο ειναι για ανθρακα που δεν θα βαλω απο οτι καταλαβα...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στησιμο Ενυδρειου | Stavros7 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 73 | 15-01-15 17:00 |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | catamaran | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-12-12 10:45 |
στησιμο ενυδρειου | giannis vih | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 29-06-12 22:19 |
Νεο στησιμο ενυδρειου | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 20-12-10 00:02 |
στησιμο ενυδρειου | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-07 12:39 |