|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για το μικρότερο ναι βρε συ, είναι το πλάτος αφού αφαιρέσεις το πάχος των τζαμιών, και εγώ θα αφαιρούσα και ένα χιλιοστό ακόμα για τη σιλικόνη.
Δηλαδή αν το κάνεις 40 Χ 40 Χ 35Υ με 5αρι Θες 1 Κομμάτι 40 Χ 40 πάτος 2 Κομμάτια 40 Χ 35 (μπρος πίσω) 2 Κομμάτια 38,9 Χ 35 (πλαϊνά) αν είναι με 6αρι 38,7 Χ 35
|
|||
|
|||
![]()
με 5αρι θα ειναι
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
πηρα και μαι αντλια οπως λεγαμε τακη, 300αρα, με θεση για σωλινα εξοδου και οχι εισοδου. Αρα θα μπει μεσα στο νερο. https://www.google.gr/search?q=tecat..._bXzAboBrxM%3A
Θα βρω στα λεροι σωλινα σε αυτο το ανοιγμα του στοματος της αντλιας? Επεισης ταπερακι για το εξωτερικο φιλτρο να κοιταξω στα λεροι? Bisson σιλικονη πρεπει να ειναι ενυδρειακη σωστα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν νομιζω να έχει ταπεράκια, έχει όμως πλαστικά κουτιά αποθήκευσης, αλλά ίσως σου πέσουν λιγο μεγάλα, ρίξε μια ματια στο ισόγειο αριστερα. Bisson που λέει για τζαμια και ενυδρεία
|
|||
|
|||
![]()
την κοκκινη? καλα θυμαμαι?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μικρος κηπος | maxmike | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-10-13 17:43 |
μικρος κοτσυφας! | Commando | ¶λλα ζώα | 20 | 17-04-13 23:03 |
θερμοστατης μικρος | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 04-02-10 20:42 |
Πως σας φαινεται ο μικρος ? | imichal | Malawi | 12 | 23-12-08 21:16 |