|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγιναν ολα απο τρυπες κτλ κτλ,εκανα 5 τρυπες ακριβως στην ιδια νοητη ευθεια με τις τρυπες των ανεμηστηρων...οποτε πιστευω απο θεμα εξαερισμου θα ειμαι μια χαρα...
Περαστηκε και το πρωτο χερι εσωτερικα (συντηρητικο) σε κανα 3ωρακι που θα στεγνωσει θα περασω εξωτερικα και επειτα παλι αυριο με το ιδιο μοτιβο... 6αρες εγιναν οι τρυπες...απο θεμα τρυπων τελειωσα...τουλαχιστον σε τετοιο ογκο..κραταω λιγο να δω τι θα κανω με την λεντ ταινια αν την βαλω η οχι..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Θα πω του Σπύρου μου φαίνεται να σου φτιάξει ένα βιντεο ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εξωτερικα λεω 2 χερια συντηρητικο ενω εσωτερικα 3 και αν με παρει 4... Επειτα λεω εξωτερικα βελατουρα και στη συνεχεια χρωμα...μπορει και βερνικι επειτα... Εσωτερικα μονο βερνικι κανα 2-3-4 χερια...θα δειξει
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε στην αφή σε 3 ώρες, θα δεις
αν ήταν καλοκαιρι ναι. αλλα αυτο δεν σε πειράζει να το γυρίσεις, δεν ειναι τελικό χρώμα, θα λερωσεις λίγο τα χέρια σου, φορεσε γαντια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Να παρω πλεγματα και για τα 120αρια ??Η δεν ειναι αναγκαιο??
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 17-01-16 στις 15:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν όμως παραγγείλεις πες μου να σου πω να μου παρεις 3 120αρια και για εμενα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σπιτικο φαγητο για θαλασσινο ενυδρειο | Gladiator | Μεσογειακό | 2 | 11-11-11 22:47 |