|
|
||||
|
||||
![]()
Απο εμπειρία και μόνο, ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με τους Jagger. Αυτό δε σημαίνει πως κάποιοι μπορεί να έχουν αντίθετη άποψη απο ένα τυχαίο γεγονός, π.χ: αστοχία υλικού, ταλαιπωρία στη μεταφορά του προιόντος ή ότι άλλο. Μην ξεχνάμε και τον παράγοντα του ανθρώπινου λάθους που μπορεί να κάνουμε άθελά μας, όπως: να ακουμπάει ο θερμαντήρας στο χαλίκι (απαγορεύεται), να κάνουμε αλλαγή νερού υπό τάση και να μένει ο θερμαντήρας αναμμένος χωρίς νερό έστω και για λίγο (απαγορεύεται), να μην είναι βυθισμένος στο νερό μέχρι εκεί που τουλάχιστον πρέπει. Επίσης ένας τέλειος συνδυασμός είναι Jagger με Eliwell αν θέλει κάποιος να έχει απόλυτες τιμές θερμοκρασίας και ταυτόχρονα διπλή ασφάλεια σε περίπτωση βλάβης του θερμοστάτη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω 3 jager (1 σε κάθε ενυδρείο) , 1 fluval M300 εφεδρικό, 1 Elite 50αρι στη καραντίνα (30αρις κύβος), 1 Tetra που αναβει οποτε θέλει και είναι απο αντικατάσταση με το ίδιο πρόβλημα, 1 SICCE που στα 2 χρόνια χάλασε το κουμπάκι και έφαγε πέταμα. Ο ένας jager βέβαια με προβλημάτισε γιατι δεν έχει βαθμους κελσιου αλλά διαβάθμιση από το 1 έως το 9 και σύμφωνα με τις οδηγιες είναι για θερμοκρασίες από 18 έως 32. Τους έχω βέβαια όλους με stc επομένως δεν με απασχολει αν είναι ακριβεις ή όχι
Παράθεση:
Στο φυτεμενο μου εδω και 3,5 χρόνια ακουμπαει στο χαλίκι χωρίς κανενα πρόβλημα
|
||||
|
||||
![]()
Εχω την εντυπωση οτι σε ολα τα προιοντα οσο περναει ο καιρος πεφτει η ποιοτητα τους (για μειωση του κοστους κατασκευης τους).
Κι εγω εχω ως καλυτερους απο τους γυαλινους, τους eheim jager, αλλα ειχε πεσει στα χερια μου ενας παμπαλαιος της sera, που δεν καταλαβαινε χριστο. Πρασινος. Ειχε περιεργη αντισταση μεσα. Οχι σπειροειδής οπως οι σημερινοι. Γρηγορος και ακριβης στη διατηρηση της θερμοκρασιας. Δυστυχως μου επεσε κι εσπασε. Την πρωτη φορα που μου ειχε πεσει, ειχε σπασει μονο καποιο κομματι απο την κεφαλη και το κολλησα. Το γυαλι ειχε αντεξει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θελω να πω οτι σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με igna.gr η ελενη μου εστειλε 2 ιδιους και τους πηρα μερικες ωρες μετα....
ευχαριστω πολυ... και να λεμε κ τα καλα οχι μονο τα στραβα για τα pet shop ΑΛΛΑ.... ![]() ![]() ![]() αυτος ειναι ο καινουργιος.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος ο Ιγνατιος!
παντως κι εγω εχω rs , ειχα φτασει να εχω και 5 διαφορων watt , ποτε δεν ειχα προβλημα... παντως κινεζος θερμαντηρας + κινεζος κοντρολερ = ενας jagger (στην τιμη) εγω προτιμω τον κινεζικο συνδυασμο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω εχω εναν rs 75w στο 60 λιτρο.Στην αρχη ειχα jagger 100w αλλα λογω μεγεθους τον αλλαξα, λεω θα παρω τον rs που ναι και φτηνος, αλλωστε κοντρολλερ εχω μια χαρα
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ρυθμιση θερμαντηρα | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-06-07 00:10 |