|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
γεια σου φιλε
γενικα δεν βαζουμε υποστρωμα με την αμμο για πολλους λογους, πρωτα απ ολα αν δεν ειναι ιδιας κοκομετριας με την αμμο θα ανακατευθει και θα παει κατω η αμμος μπορει σε καθε περιπτωση με το φυτεμα, με το σκαψιμο να ερθει πανω το λιπασμα και να γεμισεις αλγες δεν περναει ρευμα νερου στο υποστρωμα λογω της αμμου και υπαρχουν προβληματα εγω βεβαια (δε ξερω γιατι :P) ειχα βαλει κατω απο καρατ υποστρωμα της dennerle χωρις προβλημα. οτι θες. |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλη ειμαι, φιλε Jim!
Απο οτι καταλαβα αν θελουμε αμμο φροντιζουμε τα φυτα με υγρα λιπασματα.Ευχαριστω για την βοηθεια! |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάλι θα σου έλεγα αν κάνεις φουλ φυτεμένο να αποφύγεις την άμμο, πολύ δε περισσότερο την μπεζ γιατί λερώνει εύκολα και δείχνει άσχημη στο μάτι.
Το λεπτό χαλίκι είναι καλύτερο για φυτεμένο. Γιατί και τα φυτά ριζώνουν καλύτερα και υπόστρωμα ή ταμπλέτες μπορείς να χρησιμοποιήσεις άφοβα... |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω θα πρότεινα να μην μπει αμμος αλλα καποιο πολυ ψιλό χαλικακι ,αλλα ΕΦ όσον πας για κορυ μπορείς να κανεις το εξής που το προτείνω κατα κόρον να βαλεις χαλικακι (fluval η flourite η καποιο αλλο κατάλληλο για φυτεμένα ) στο πισω μέρος και στης γωνίες η μονο στης πισω γωνίες και το υπόλοιπο με άμμο
Σαν την φωτό
|
|||
|
|||
![]()
έβαλα μπεζ χαλαζιακη μεTetra Initial Sticks και υγρά λιπάσματα Seachem τα φυτά ζούγκλα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με χαλαζιακη αμμο & απωλειες ψαριων | MONA VAMP | Αρχάριοι γλυκού νερού | 57 | 12-09-12 14:36 |
ερωτηση για χαλαζιακη αμμο | antonismag | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 29-09-11 02:00 |
χαλαζιακη αμμο για δισκους | aiptek | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 13-07-10 08:58 |
ψαχνω χαλαζιακη αμμο και δε βρισκω | harris samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 22-03-10 14:32 |