|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από τάισμα τίποτα, ότι δίνω στα ψάρια, βουτάω με τη τσιμπίδα τροφή για τα ψάρια και ρίχνω. Και θα γελάσετε τώρα, αλλά κανα 2 φορες την εβδομάδα πηγαινοντας φαί στα χρυσόψαρα πετάω ένα κομμάτι απο τη DIY τροφή για τα χρυσόψαρα μέσα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 13-01-16 στις 11:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σε καμια βδομαδα θα δεις μικρες σιγουρα...
τωρα αν καθεσαι και ψαχνεις με τις ωρες , μπορει να δεις και σημερα ![]() βαλε και τουλι απ εξω, θα περασουν απο το σφουγγαρι σχεδον σιγουρα. Την γαριδα την βλεπω σελομενη , αρα ετοιμασου να ξανακατεβασει αυγα σε 1-2 βδομαδες.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κλωστη - βελονα και ραψτο περιμετρικα πανω στις γριλιες απ την εξω μερια.
αν θελεις , περιμενε να δεις απο αυτην τη φουρνια αν περνανε οι γαριδες , μπορει και να μην περασουν και να μην χρειαστει.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μια κούπα αρακά (του τσαγιου) 2 καρότα 4 κουταλιες του γλυκού σπιρουλίνα 2 πάπρικα Με το μάτι εεεε ![]() Βεβαια αν το κάνω εγω αυτό για 6 γαρίδες με βλέπω να τις ταϊζω 1 χρόνο ή να την τρωνε τα χρυσόψαρα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε ένα μήνα θα έχεις 26!!! Εγώ πήρα πριν από ένα μήνα περίπου 15 red fire sakura από συνχομπιστα και τώρα μετράω πάνω από 20 συν 4 με 5 πολύ μωρά. Οπότε αν όλα πάνε καλά σε 5 με 6 μήνες θα έχεις πάρα πολλές. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Αυτές αγόρασα και εγω ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γύρω στα 300γρ αρακά 2 καρότα ~100 γρ σπιρουλίνα (από παλιά τροφή και όχι σκόνη) 1-2 κουταλιές πάπρικα 3-4 φύλλα σπανάκι (είχαν περισσέψει στο ψυγείο και είπα να μην τα πετάξω) και βγήκαν 2 ταψιά που μου γέμισαν τελικά περίπου ένα κουτί τροφής 500ml
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Το φάγανε ??
|
||||
|
||||
![]()
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ
![]() ![]() Βγήκε πάρα πολλή, και αν ήσουν κοντά θα σου έδινα για κάνα χρόνο όπως λες.... Δεν έχω πολλές και δεν σου προτείνω να κάνεις ούτε το 1/3 της ποσότητας που έγραψα! Την τρώνε πάντως, και την εκτιμούν και οι ανσίστρους και τα σαλιγκάρια στα υπόλοιπα ενυδρεία οπότε ελπίζω ότι δεν θα προλάβει να σαπίσει ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|