|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα έκανα 60% αλλαγή νερού και μετά έβαλα άνθρακα να μαζέψει ό,τι έχει μείνει απ το φάρμακο, η συμπεριφορά του παραμένει ίδια, αντιθέτως με τις πρώτες 4 μέρες που ήταν κρυμμένο σε μία πτυχή της ρίζας στην οποία δεν έχω οπτική πρόσβαση, τις επόμενες 4 με τη σημερινή κάθεται ακίνητο εντελώς στη γωνία του ενυδρείου ακριβώς δίπλα απ το μαγνήτη. Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αυτή τη συμπεριφορά θα του ήμουν ευγνώμων. Μία ερώτηση που έχει σχέση με τη χρήση του άνθρακα, με τη λίπανση τι γίνεται; Συνεχίζω κανονικά; Πόσο πρέπει να τον αφήσω τον άνθρακα και τι συνέπειες έχει αν έχει στη λίπανση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΡΩΣΤΟ red cap... | darko | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 28-03-14 18:35 |
αρρωστο cpd | tsilojohn | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 03-03-10 07:18 |
Αρρωστο red cap | Krisos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 14-04-09 05:47 |
Αρρωστο??? | skullman2 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 14-02-09 14:52 |
Αρρωστο Οτο | George-A | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 25-05-03 18:29 |