|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έξυπνο Γιώργο
![]() Κλασσική μέθοδο επιμετάλλωσης με ηλεκτρόλυση Μετά από αυτό , αν στη θέση του άχρηστου σίδερου βάλεις το μπαλτά και στη θέση του μπαλτά ένα άλλο μέταλλο (πχ ασήμι) , τότε θα μεταφερθεί ασήμι στο μπαλτά και θα γίνει επαργυρωμένος (χοντρικά το λέω το ασήμι) Δείτε https://www.google.gr/search?q=%CE%B...HSXDB3UQsAQILA
|
||||
|
||||
![]()
ναι τακη,ετσι λειτουργει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω κάνει και εγω σε κάποια στεφάνια από τύμπανα,όμως είχα χρησιμοποιήσει φορτιστή μπαταρίας αυτοκινήτου...Βέβαια ομολογώ ότι δεν γνώριζα ότι η επιμεταλωση γίνεται αντίστροφα...Ξέρει κανείς πως θα βρω το υλικό που χρειάζεται για να τα ξανανικελωσω;;;;;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στα ανόδια ------------------------- Και εγκυκλοπαιδικά ![]() http://www.xrwmiosynthesi.gr/%CE%B5%...89%CF%83%CE%B7
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 12-01-16 στις 12:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη δεν εχω ιδεα...
αλλα ακομη και αν το βρεις,δεν ξερω ποσο καλη δουλεια θα γινει με τετοιο diy τροπο. σιγουρα θα πρεπει να δοκιμασεις σε αλλο κομματι που δεν χρειαζεσαι πρωτα. υπαρχει και ο καρυστινος ομως εδω στη δαφνη που ξερω οτι κανει επινικελωσεις κλπ σε διαφορα αντικειμενα και αποτι θυμαμαι οταν ειχα ρωτησει παλιοτερα για κατι, εκανε καλες τιμες.και κανει καλη δουλεια σε μπανιερα κλπ.εχω δει αντικειμενα που εχει κανει και μου αρεσανε.και ματ και σαγρε και γυαλιστερα κλπ ...οτι του πεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά παιδια δεν είναι τόσο ευκολο, από όσο έχω διαβάσει χρειάζεται πρώτα να γίνει με χαλκό και μετα με νικελιο ή χρώμιο.
Μακάρι να μπορουσαμε να τα κανουμε όλα μόνοι μας ![]() Δεν είναι πάντα τόσο εύκολο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο που στην Δάφνη είναι αυτός;
|
||||
|
||||
![]()
εδω απο παλιοτερο θεμα σου
![]() http://www.aquatek.gr/vb/archive/index.php/t-76067.html δε σου λεω εγω βρισκεις τα παντα εδω μεσα; ![]() ειναι αγ.δημητριο ομως δεν ειναι δαφνη. ειναι συνορα και πιανει αγ δημητριο μαλον. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ | petros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 20-10-15 22:40 |
βοηθειαα για αφαιρεση σιλικονης!! | ScorpionGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 20-02-14 15:19 |
Αφαιρεση κοντρας σε ριο300 ; | ktmas990 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 16-05-13 21:46 |
αφαιρεση χαλικιου απο τον βυθο | ΝΙΚΟΣΠΕ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 31-01-13 00:12 |
αφαιρεση εσωτερικου φιλτρου | Mitsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 01-04-06 01:25 |