|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ρωτα , μπορει να σου ανοιξει τρύπα στο κομμάτι αν το ξεκολλήσεις ; Αν ναι το ξεκολλάς και το πας, δεν μπορεί ; Πες μου τις διαστασεις να παω στο τζαμα μου να σου παρω ένα τζαμι και να στο στείλω, δεν μπορεις να το ξεκολλήσεις ; παρε ενα σφυρι και δωστου μια, καθαρισε τις σιλικονες και βάλε το καινουριο
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχετε ξεφυγγγγγ....
![]() Καλη συνεχια!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Εχουμε Εχουμε
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τι επαθες ρε σακι παλι?
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι δεν επαθα με αυτα που ακουω.
Σε αυτο το θεμα τα εχω ακουσει ολα! Με ενδιαφερει πολυ η συνεχια; Μια ερωτηση στο τελος θα το κανεις και μονωση με κοντρα πλακε γιανα ειναι ξυλινο; |
|
|||
|
|||
![]()
Εσυ εχεις φαει κολλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Σάκη πάει το ξύλινο, μας τελείωσε,
αφου βρήκε έτοιμο γυάλινο ο Δημήτρης, και βρήκε και σαμπ , έχεις χάσει επεισόδια ![]() ![]() Για το σαμπ μιλάμε και πως γίνουν οι ανάλογες τρύπες κλπ για να υπάρχουν αυτόματες αλλαγές ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απλα ροταω μηπως θα του κανει την επενδυση που ελεγε για το γυαλινο! Επισις μου φενεται υπερβολη να ξεκοληση την πλατη η να του στηλεις τζαμι απο αθηνα τριπα. Δεν το συζηταω η ταπεπορια να καθαρισεις της σιληκονες και ειδικα χορις το αναλογο καθαριστικο. το οικονομικοτερο αμα τελικα δεν κανει κανενας τζαμας τριπες ειναι να αγορασει το ποτηροτριπανο. Επισις θελει προσοχη στην διαδικασια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
ενυδρειο-ξενοδοχειο... | thanasis76 | Malawi | 7 | 24-10-10 21:48 |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |