|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε Ramshorn σαλιγκαρακια.Υπερκινητικα μερα νυχτα.Επισης να γνωριζεις οτι στο ενδιαμεσο χρονο μεταξυ των ταισματων τα γκαπακια τσιμπολογανε αλγη.
Σαλιγκαρακια δινουν παιδια στο φορουμ.Ψαξε στις αγγελιες στο τμημα χαριζονται. Αλλιως καπου ειδα 12 εναντι 5 ευρω. Στο τανκ που το βλεπει ο ηλιος μειωσε την περιοδο φωτισμου διοτι θα μαζεψεις πιο πολυ. Αν δεν κανω λαθος εχεις Marimo ball? An ναι μην ψαχνεις αδικα την αιτια της εξαρσης.Ειναι η μπαλιτσα. Εαν κατι στα παραπανω ειναι λαθος παρακαλω διορθωστε με.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια( και σε οποια εθνικοτητα προτιμαει ). |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω και εγω για τα ramshorn, ίσως όμως θα πρέπει να αφαιρεσεις και λίγο τη τριχοειδή με το χέρι.
Αν βάλεις ramshorn να μη σε απασχολει ο Ήλιος, οταν την καθαρίσουν δεν θα ξαναεμφανιστεί και ας ειναι το ενυδρείο ολη την ημέρα στην Ήλιο, και τα φυτα θα πηγαινουν με 1000 στον Ηλιο ![]() Εχω ενυδρείο που ειναι μόνιμα στον Ηλιο (ολη την ημέρα) και δεν ξέρω τι σημαινει άλγη ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας , δεν έχω marimo ball στο ενυδρείο απλώς έχω ένα σπασμένο πυθάρι από τον κήπο που είχε αρχικά λίγα βρύα πάνω με υγρασία . Αυτό έβαλα και η αλήθεια είναι πως τον πρώτο μήνα δεν είχα καθόλου άλγη και τα φυτά πήγαιναν σφαίρα , ακόμη πάνε αλλά τα πνίγει λιγάκι η άλγη από κάτω προς τα πάνω , μάλιστα στην πυκνή βλάστηση στο υπόστρωμα όπου είναι φυτεμένα τα φυτά μπροστά μπροστά που το βλέπει ο ηλιος η άλγη έχει κάνει carpet
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν γεννάνε απλα ανεξέλεγκτα , αλλά χειρότερα και απο τα κουνέλια
![]() θα σου ελεγα όμως να μη σε απασχολεί αυτό δες εδω και θα καταλαβεις ![]() το ενυδρείο τωρα το χειμώνα ειναι συνεχεια στον Ηλιο
|
|||
|
|||
![]()
Κατάλαβα θα βλέπω παντού σαλικγαράκια δηλαδή τουλαχιστον δεν γεννανε αβγα παλι καλα , οποτε μπορουν να αφαιρουνται τα επιπλεον ..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου δωσω εγω σαλιγκαρια. Τα γνωστα του Τακη.
Αλγη δεν θα εχει ουτε το πεζοδρομιο εξω αλλα θα γινει το ενυδρειο μαιευτικη κλινικη χαχαχαχα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καφέ και πράσινη άλγη?? | misigun | Φύκη -€“ ¶λγες | 4 | 20-05-10 23:02 |
Πράσινη άλγη | sailim | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-02-10 08:50 |
Πράσινη τριχοειδής άλγη ? | Minakki | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-11-08 18:29 |
Πράσινη άλγη στα τζάμια.. | vassilis23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 05-04-07 13:20 |
Πράσινη άλγη... | daukalion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-06-05 19:14 |