|
|||
|
|||
![]()
Ωραια... καταλαβα!
Αλλα εχω 2 απορίες: 1.που θα βρω μπολι? 2. Με το άρρωστο μικρο τι πρεπει να κανω? Α... και μια τριτη: Γινετε 3 εβδιμαδες να ηταν καλα και ξαφνικά να αρρώστησε? ------------------------- Το ενυδρείο ειναι 75×35×40 αν δεν κανω λάθος το φίλτρο ήταν μαζι με το ενυδρείο μαρκα aquael... Εχω μονο ενα ψεύτικο φυτο, γιατί πρέπει να το βγαλω? Δεν είμαι σίγουρη αν θελω να πάρω αληθινα ------------------------- [QUOTE=klairitsa;913632]Ωραια... καταλαβα! Αλλα εχω 2 απορίες: 1.που θα βρω μπολι? 2. Με το άρρωστο μικρο τι πρεπει να κανω? Α... και μια τριτη: Γινετε 3 εβδιμαδες να ηταν καλα και ξαφνικά να αρρώστησε? ------------------------- Το ενυδρείο ειναι 75χ35χ40 αν δεν κανω λάθος το φίλτρο ήταν μαζι με το ενυδρείο μαρκας aquael... Εχω μονο ενα ψεύτικο φυτο, γιατί πρέπει να το βγαλω? Δεν είμαι σίγουρη αν θελω να πάρω αληθινα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klairitsa : 07-01-16 στις 16:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσόψαρο στον πάτο. | Βικυ | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 27 | 21-02-13 23:37 |
ρωγμή στον πάτο!!! | Efh | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 29-08-12 03:07 |
blackmoore νωθρό στον πάτο | marigian | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 13 | 06-09-11 14:32 |
κάλυψη τρύπας στον πάτο ενυδρείου | crazyio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 05-04-11 20:12 |