|
|
||||
|
||||
![]()
Λουκά τι φοβάσαι , την δοσολογία στο αλάτι ?? Ξέρω ότι μπορεί να σου είναι δύσκολο αλλά δεν είναι κάτι τραγικό , προσπάθησε .
Αν δεν κάνεις κάτι δεν θα βελτιωθεί η κατάσταση , μπορείς άντε .... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αρα βαζω νερο στην καραντινα των 45 λιτρων,βαζω ενα diy φιλτρο που εχω υλικα απο το σαμπ επειτα βαζω και την αεραντλια...και τοποθετηση αλατιου Χιων χωρις προσθετα καλα ανακατεμενο...δοσολογια 30γραμμαρια/10 λιτρα αρα 120 γραμμαρια αλατιου...
Δεν εχω αντλιχλωριο ομως...δευτερα θα παρω...και επειτα αφηνω το αλατι ετσι για μια βδομαδα οπου επειτα κανω καθημερινες αλλαγες μεχρι να αφαιρεσω το αλατι σωστα? και νηστικο για 2-3 μερες... Αμα κανω καπου λαθος διορθωστε με...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ενυδρειο==>καραντινα Βαρελι===> Ενυδρειο Στο ενυδρειο εκανα 200 λιτρα αλλαγη νερου χθες απο το βαρελι στο οποιο προετοιμαζα το νερο της βρυσης με αεραντλια...24 ωρες..(χωρις αντιχλωριο ομως γτ δεν εχω) οποτε καλα ειμαι στις παραμετρους μου..
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία δεν κατάλαβα που είναι το πρόβλημα με το αντιχλώριο και το αναφέρεις ?? Και κάτι ακόμα δεν θα ταϊσεις καθόλου μέχρι να δεις βελτίωση..... αααααααα τωρα το είδα ότι εχθές έκανες αλλαγή χωρίς αντιχλώριο .........
------------------------- Λουκά με σκοτώνεις ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 02-01-16 στις 23:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το ψαρακι το εβαλα τελικα καραντινα με νερο του ενυδρειου... Αντιχλωριο στην καραντινα θα βαλω την δευτερα... Εκανα χορηγηση αλατιου 6 κουταλιες της σουπα,εβαλα και το diy φιλτρακι μου,εβαλα και την αεραντλια και το αφησα 2 βηματακια μακρια απο μια σομπα αλογονου που εχω για να αυξηθει λιγο η θερμοκρασια του νερου,,ηταν 16...αυτα προς το παρον..
|
||||
|
||||
![]()
Αντιχλώριο δεν θα βάλεις στην καραντίνα σκέτο με την αλλαγή νερού που θα κάνεις και πρόσεχε με τα πλαστικά δοχεία κοντα σε συσκευές θέρμανσης εεε ...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα με ικ | nikolas79 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 18 | 24-01-15 22:32 |
Πρόβλημα με PH | Pitsiovic | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-04-13 01:32 |
Πρόβλημα "μη κατάποσης" τροφής και όχι μόνο. | maneni | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 14 | 25-02-12 17:00 |
Πρόβλημα με CO2. | fh84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 21-01-10 21:25 |
Πρόβλημα με το CO2 | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-12-04 19:56 |