|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τι μετράς ; Μεγάλη πτώση του ph gh ,αγχώθηκα γιατι έβαλα κι εγω στρατουμ αλλα δεν μέτρησα ακομα ,και ήμουν ηδη χαμηλά.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
GH/KH μετραω με το υγρο τεστ της API. Το Stratum ριχνει φυσικα το pH και τις σκληροτητες οπως θα δειτε εδω, και ειναι ο λογος που το επελεξα. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο φιλε
με το καλο να το χαρεις οπως το εχεις φανταστει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πάω στο γραφείο και τί να δω, είχε σπάσει το γυαλί από τη θερμοκρασία που ανεβάζει ο προβολέας που ακουμπουσα πάνω για να δίνει φως στο ενυδρείο, και ο προβολέας κατέληξε στο νερό. Έχω φτάσει σε απόγνωση με το θέμα του φωτισμού, δε ξέρω τί να κάνω. 200 ευρώ για λάμπα led με κλιπ δεν δίνω. Έχω δει κάποιες κατασκευές με σίδερο που κάνουν ένα Π πάνω από το ενυδρείο και στην κορυφή μπαίνει το φωτιστικό, αλλά δεν έχω ιδέα πως να το φτιαξω. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα και καλη χρονια
επειδη ειχα καψει εγκεφαλο με το θεμα του φωτισμου πηρα απο το ικεα την κλασικη λαμπα γραφειου (σου εχω λινκ στο αλλο τοπικ) που εχει ντουι ε27, την εκοψα να κεντραριστει ακριβως πανω απο το ενυδρειο και με μια λαμπα 5w led εχω 40w (24 λιτρα καθαρο νερο) φωτισμου και ειναι μια χαρα, οποτε την κατασκευη του φωτιστικου την αφησα προς το παρον και μετα απο καιρο το ξαναβλεπω. Σε αυτο το ντουι υπαρχουν και λαμπες που αποδιδουν 100 - 150 βατ, οικονομικου τυπου (δεν θυμαμαι πως λεγονται αυτες) οχι led με καταναλωση χαμηλη. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Περιττο να σου πω οτι οταν διαβασα οτι εσπασε τζαμι μου κοπηκαν τα ποδια...ευτυχως μετα ειδα οτι ηταν το καπακι!
![]() Πολυ ωραιο εχει γινει και η ριζα πολυ καλη,1000 μπραβο και για το πισμα σου να το φτιαξεις μονος σου και ας την επαθες την πρωτη φορα!!!αν και με τα ψαρακια μας το χαλασες λιγο ![]() ![]() ![]() ![]() Στο επομενο δεν θα ξεφυγεις θα ειναι σιγουρα Tanganyika ![]() Την πλατη αν θες βαφτην μαυρη με λαδομπογια απλη η νερου καλυτερα,χωρις αραιωμα,κατευθειαν!αν δεν καλυψει καλα περνα αλλο ενα χερι. Στο net ψαχνωντας να βρω λαμπες επεσα πανω σε αυτο το site http://special-products.gr/gr/led-lamps.php για ριξε μια ματια,στη μεση της σελιδας εχει ενα ωραιο τσιμπιδι που πιανει σε ενα γραφειο ισως μπορεσεις να το πιασεις στην πλατη του ενυδρειου! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
200 x 50 x 50 (περιπου) - Αγορά ή ιδιοκατασκευή? | invisiblesurfer | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 10-11-15 10:53 |
μετα απο σκεψη..κατεληξα!(περιπου..) | jkaram | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 02-03-07 23:34 |