|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι μεσα στο νερό το σημείο αυτο ή εξω απο το νερό ;
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα ειναι ακριβώς στην αρχή που ξεκινάει το καλώδιο απο το φιλτρο
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανέβασε καμιά φώτο να δούμε λίγο το μέγεθος του προβλήματος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολύ δυσκολο
σιγουρα θες ενυδρειακή σιλικόνη και θα ειναι ετοιμο να μπει στο νερό μετα απο 3-4 ημέρες, και αυτο ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ σε 3 αντλιες επαθα το ιδιο, τις 2 τις εφτιαξα , αλλα θα πανε για πεταμα, η 3 εκανε μπαμ αφου την εφτιαξα , και μου εριξε την ασφαλεια του σπιτιου, και η δοκιμη εγινε σε κουβα με νερό και οχι στο ενυδρείο. αλλα δεν σου λεω άλλα , πετα το, ειναι επικυνδυνο
|
||||
|
||||
![]()
Επισκευασμένο καλώδιο ρεύματος μόνιμα μεσα σε νερό έχετε όρεξη για περιπέτειες
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Χωρίς πλάκα τώρα, ειναι πολυ επικινδυνο, και δεν ειναι ασφαλες για παντα, μπορει να τραβηξει νερό κάποια στιγμή το καλώδιο και θα γινει της Πόπης , και μιλαμε για 220V, δεν ειναι για αστεία αυτά τα πράγματα
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως θα το αλλάξω τελικά με πείσατε. Φίλτρο εχω το JBL CRYSTALPROFI i100 κατι ανάλογο έχετε να μου προτείνεται αλλά οικονομικό παιδιά δεν υπάρχουν λεφτα
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχει νοημα να ρισκαρεις την υγεια σου μια στις χιλιες που θα γινει η στραβη (αν το επισκευασεις επαγγελματικα) για μια ηλεκτρικη συσκευη που χρησιμοποιεις για το χομπυ σου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε αμέσως συμπεράσματα ας δούμε πρώτα το πρόβλημα μπορεί να είναι κάτι που μπορεί εύκολα και σωστά να επισκευαστεί.
Δεν είναι σωστό να πιστεύουμε ότι ρεύμα και νερό σημαίνει απαραίτητα και κίνδυνο για την ζωή μας Φιλικά πάντα. Κάποιες φορές το μέγεθος του προβλήματος είναι μικρότερο από ότι φαίνεται. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν επισκευάζεται εύκολα φίλε μου προτιμω να μην το ρισκαρω μόνο αν έχετε κανένα φίλτρο να μου προτείνεται καλό και οικονομικο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ρεύμα δεν το φοβάμαι, το σέβομαι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!ΓΙΑ... | LAKI | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 28-02-13 14:41 |
προβλημα με ph | jimhalk76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 15-02-13 22:21 |
Προβλημα με diy co2 | chrisvari | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 10-02-13 17:42 |
εχω ενα προβλημα | mike10 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 09-04-11 13:34 |
S.O.S προβλημα | fitilakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-10-06 16:50 |