Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Ανατολική Αφρική > Tanganyika

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
  #10  
Παλιά 29-12-15, 11:15
argy1 Ο χρήστης argy1 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 27-11-2014
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 144
Προεπιλογή

Τελικα να ενημερωσω οτι η μεταφορα εγινε με πληρη επιτυχια.Το ενυδρειο τρεχει δυο εβδομαδες τωρα στο νεο χωρο χωρις καμια απωλεια,δεν εχασα ουτε την τελευταια γεννα που εγινε λιγες μερες πριν την μετακομηση.Απλα τα μικρα που ηταν γυρω στο 1,5 χιλιοστο βγηκαν απο τα κοχυλια και αναγκαστηκα να τα πιασω με πολυ προσοχη με αποχη για γοννο.

Λοιπον εβγαλα ενα ενα τα κοχυλια με την τσιμπηδα,κυνηγησα τα 6 νεογεννητα με την αποχη και στην συνεχεια επλυνα την αμμο αφου μαζεψα και καμια 20αρια melanoides trubeculata για να τα ξαναριξω.Το πλυσιμο εγινε με λαστιχο απο την βρυση κατευθειαν με χλωριο και στους 10 βαθμους οποτε δεν νομιζω να επιβιωσε κατι στην αμμο,γι'αυτο τα εβγαλα απο πριν τα σαλιγκαρια.Μετεφερα το ενυδρειο και το ξαναεστησα με καινουριο ετοιμασμενο νερο με apistress coat και σε ελαχιστα χαμηλωτερη θερμοκρασια.Προσαρμογη στον κουβα με τα ψαρια και μπλουμ τα κοχυλια μεσα.Την ιδια κι'ολας ημερα ολα εκοβαν βολτες εκτος των μικρων που εμφανηστηκαν μετα απο δυο ημερες.Δυο εβδομαδες τωρα λοιπον χωρις απωλεια,ολα τρωνε κανονικα και εχουν αρχισει ηδη το σκαψιμο.

Επιση στο φιλτρο δεν πειραξα τιποτα,στην επομενη αλλαγη θα αλλαξω βαμβακι και ολα καλα.Μετρησεις αψογες αλλα εχω και το νου μου ακομη.
Απάντηση με παράθεση
 


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
μετακομηση σε μεγαλητερο! Sakisdraminos Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά 2 13-01-14 21:38
μετακομηση φυτων mao Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά 1 07-10-10 16:19
μετακομηση απο cayman 80 σε cayman 110 Τσιακιτζης Θεοδωρος Αρχάριοι γλυκού νερού 9 27-01-09 14:30

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:53.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,43284 seconds with 14 queries