|
|
|||
|
|||
![]()
Σάκη thanks!
Φακους δεν θα βάλω γιατί έχω 10 βάτα και θα έχω disco effect αλλά και αυτό να μην ήταν θα έπρεπε να σηκώσω πολύ το φωτιστικό. |
|
||||
|
||||
![]()
γαβριλο αλλαξε ο χρονος,κανε κανενα update φιλε.καθομαι και ξεροσταλιάζω σαν το σκυλο στο χασαπικο
![]() μια ερωτηση>εκτος από τους φακους,σε τι ρυθμισεις εχεις την φωτο η' δεν παιζει ρολο? |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και καλή χρονιά!
Update δεν ξέρω αν θα κάνω μιας και σε λίγο καιρό θα το γυρίσω σε Light Reef με μαλακά και λίγα lps.την μέρα την ρυθμίζω διαφορετικά για κάθε φωτογραφία είναι λίγο δύσκολο να το περιγράψω. ![]() Θα βάλω και αγγελία τα κοράλλια αυτές τις μέρες. |
|
|||
|
|||
![]()
Με στεναχωρης αλλα μολις ξανα στοκαρης lps εγω με την 1η ευκαιρια θα σου στηλω φραγκ!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σακη θελω ξεκουραση φιλε ερχεται και το Γαβριλακι οπου να ναι! Οταν με το καλο ξανα εχω ορεξη το βλεπουμε!
![]() Η νεα βαση ειναι σε εξελιξη εκοψα-εραξα τους κοιλοδοκους και την εβαψα 3 χερια plastidip,αυριο θα παραγγειλω την μελαμινη σε μαυρο χρωμα για να την ντυσω.Επιτελους θα εχω χωρο να κανω δουλεια μιας και η προηγουμενη βαση ειναι πολυ μικρη.Τα sps εκλεισαν να φυγουν την δευτερα και με το καλο την αλλη κυριακη το ενυδρειο θα γινει light reef και αναλογα το πως θα ειναι τα πραγματα μπορει να γινει και fish only. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι ειναι το ενυδρειο σημερα!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εκανες φοβερη δουλεια φιλαρακι!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
lumens / liter | mikrosaquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-11 23:41 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
watt/liter | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 30-11-07 00:27 |