|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ο παπυρος χωρις πολυ νερο το καλοκαιρι θα αντεξει?
|
||||
|
||||
![]()
Ο πάπυρος δεν χρειάζεται να ειναι μέσα στο νερό (σκεπασμένος) για να αναπτυχθεί τα παέι το ίδιο καλά και στο χώμα με μία "νορμαλ" υγρασία . Την ξηρασία δεν την αντέχει αλλά την παρατεταμένη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να και οι φωτο
φαίνεται πόσο μεγαλώνουν τα άλλα και αυτό κίτρινησε μάλλον θα ήταν το πιο γερασμένο και χάλασε
|
||||
|
||||
![]()
Φυσιολογικό είναι Αλέξη για τον πάπυρο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι πρώτη φορά.
τον έχω φυτεμένο 2,5 μήνες από τα αρχικά 3 κλαδάκια έχει βγάλει αλλά 2 πάνω από το νερό και κάτω μεγαλώνουν και άλλα.
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι μακρια βρε Αλέξη, να ξεριζώσω απο τον δικο μου , αλλα να δω που θα χωρεσει να τον βαλεις
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν Αλέξη , επειδή εγω είμαι πιο κοντά την άνοιξη (δεσμευομαι) θα σου στείλω και άλλα φυτα , για τον μονομάχο σου (χωρίς ευρά έτσι δώρο) και μια nymphaea nana (νούφαρο) να μοσχοβολάει ο τόπος
![]() Επειδή πονάω απο το γέλιο ακόμα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή το ενυδρείο χάνει νερό 10 πόντους από την επιφάνεια οπως γραφω και πιο πανω και θέλει αλλαγή
σήμερα παρήγγειλα τζαμια και την Πέμπτη τα παίρνω θα γίνει λίγο μεγαλύτερο 90χ40χ 30 υψος και θα χωράει πιο πολύ μάζα φυτών θα κλέψω όλο τον πάπυρο της μάνα μου από το χωριό θα βάλω και βούρλα και πάπυρο αλλά το νουφαρο θα το τιμούσα πάρα πολύ αν μου το έστελνες και σε ευχαριστώ πολύ. Και γω θα σου στείλω κάτι σαλιγκαρια που μου χάρησε κάποιο μέλος από εδώ να βάλεις στην λίμνη και να την κάνεις σαλιγκαροτροφειο για έξτρα εισόδημα χαχαχα ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |