|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τον τροπο που γραφεις, να συμπερανω (?) οτι θελεις να πεις και να αποδειξεις, οτι αυτα που λενε για τη διαιτα των χρυσοψαρων σχετιζομενη με τη θερμοκρασια και το οτι χρειαζεται να αποψυχεται η κατεψυγμενη τροφη πριν το ταισμα, ειναι .... κουραφεξαλα?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γραφω εμπειρικα τι κανω στο δικο μου ενυδρειο. Καλοδεχουμενες ολες οι αποψεις_προτασεις. Νομιζω λοιπον οτι : Αν τα ψαρια θελουν να περμενουν να αποψυχθει η τροφη, μπορουν να το κανουν, θα την εφτυναν. Δεν τα αναγκαζει κανεις να φανε. Για το θεμα της διαιτας το χειμωνα..... δεν εχω αποψη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αυτα τα αρθρα ειναι απο το thegab (απο τις πιο αξιοπιστες ιστοσελιδες για χρυσοψαρα). Goldfish Nutrition Part 1: The natural diet and digestive processes Part 2: Food and Nutrition Kι αυτα απο την hikari. (γιαπωνεζοι, εξειδικεμενοι ας πουμε στις τροφες χρυσοψαρων και Κοι) http://hikari.info/topics/to_07.html .
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=delta66;911390]Πιστευεις γενικα δλδ οτι ΟΛΑ τα ψαρια των ενυδρειων δεν τα αναγκαζουμε να φανε (αργα ή γρηγορα) οτι θελουμε εμεις, αλλα εχουν δυνατοτητα επιλογης, αλλα και την υπομονη να περιμενουν να πεσει τροφη που να τους αρεσει και ειναι καλη και για την υγεια τους (ιδιως τα χρυσοψαρα
![]() Θετεις ηθικα ζητηματα. Εσυ δηλ. πιστευεις οτι υπαρχουν ψαρια ενυδρειων? Οι τροφες hikari ειναι πολυ ανωτερες σε σχεση με αυτες που δινω. Ειναι λογικο να προτεινει ποσες φορες να ταιζεις με τις δικες του τροφες. Φροντιζω να ταιζω οση ποσοτητα τρωνε και συχνα. Δεν μπορω να τους επιβαλλω διαιτες του καλοκαιριου και του χειμωνα. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά φαίνονται τα ψαράκια σου Παναγιώτη, στρουμπουλά στρουμπουλά
και φραουλίτσες είδα ε ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οπως εχω ξαναγραψει αν δεν εντυπωσιαζομουν απο τα δικα σου ψαρια δεν θα εβαζα χρυσοψαρα ουτε θα τα εβαζα στο μπαλκονι το οποιο ηταν η καλλιτερη επιλογη. ------------------------- Παράθεση:
Τα φυτα λογω χειμωνα δεν αναπτυσσονται για αυτο ανεβαινουν τα νιτρικα. Σε κανα μηνα θα κατεβουν . ------------------------- Σε ευχαριστω. Οταν μου λενε για χειμερινο ενυδρειο στην αυλη σκεφτομαι το δικο σου..... ------------------------- Παράθεση:
Επισης ετοιμαζω νεο σαμπ...πιο οργανωμενο... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MINA : 17-02-16 στις 20:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψαχνω Sarasa comet | pavos | Χρυσόψαρα | 8 | 25-05-15 22:05 |
¶ρρωστο Comet?? | george800 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 26-04-15 18:44 |
Εκπαιδευμένο Comet | Stefan0s | Χρυσόψαρα | 11 | 22-11-10 18:28 |
comet με εξωφθαλμία. | Χριστόφορος Μίχας | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 15-02-10 08:52 |