|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Gorgi,
Αν βάλεις ικανά μεγάλη κοινή έξοδο δεν δημιουργείς ούτε bottleneck ούτε θα έχεις back pressure. Αν τώρα θεωρείς αμελητέα την περίπτωση να χάσεις 50% της φίλτρανσης…ΟΚ, εσύ φυσικά αποφασίζεις . Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να είμαι σε διακοπές ή σε δουλειά και να σκέφτομαι ένα τέτοιο ενδεχόμενο…. Φιλικά
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα, στην ουσία η πιθανότητα να χάσω λόγω βουλώματος το βιολογικό μου υπάρχει ακόμα και ξεχωριστές εξόδους να χρησιμοποιήσω...καθώς το βιολογικό θα είναι το Merlin FB της RedSea.
Αυτό θα παίρνει από το ένα κάνιστρο (χημικό ή/και μηχανικό) το οποίο είτε μοιράζεται την παροχή νερού με δεύτερο κάνιστρο είτε έχει δικιά του πάντα υπάρχει η πιθανότητα να βουλώσει (ΙΜΟ αρκετά μικρή). Τώρα δεν νομίζω ότι είναι σωστό να αλλάξω την διατομή της εξόδου, κάποιο λόγο θα έχει ο Γερμανός που το έχει σχεδιάσει με 16/22 είσοδο & 12/16 έξοδο. Φοβάμαι πως αν αυξήσω την διατομή εξόδου θα χάσω και σε κυκλοφορία.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγές νερού-Διευκρινιστική ερώτηση | Μάνος Καλονόμος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 02-09-05 08:40 |
Ερώτηση για ζευγάρωμα scalare | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 18-12-02 21:25 |
Πιράνχας, Pacus, big fish...... | newfish | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 0 | 13-12-02 23:02 |
Fish Atlas on line | Tolis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 0 | 10-12-02 18:37 |