|
||||
|
||||
![]()
τα φωσφορικα δεν ειναι θεμα και ειμαι ειδη στην διαδικασια αυξησης τους.
τα lumen ειναι 6200 και των 2 λαμπων απλα για την ιστορια και ειναι καινουριες οποτε κατι σχετικα Old bulbs Που διαβαζα απο το james δε παιζει. και ειναι στις 9 ωρες οποτε επειδη εβγαλα την μια τελειως δεν μειωνω και φωτοπεριοδο. αφαιρεση κανω οτι μπορω... μετα απο μια βδομαδα εχει παει και σε αλλα σημεια αλλα εχει ελλατωθει σε αλλα. δεν εχει κανει το κακο χαμο που ειχε κανει την πρωτη φορα εμφανιση της νομιζω μεχρι την αλλη βδομαδα θα εχω δει αισθητες διαφορες. Νομιζω το co2 εκανε την ζημια γιατι το ειχα χαμηλα αρκετες μερες για την προσαρμογη των νεων κατοικων χωρις την μειωση λιπασματων.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιμετώπιση Cladophora, Staghorn και BBA | magman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 07-10-14 12:41 |
Staghorn και green hair algae | Κουραμπιές | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 12-03-14 03:59 |
επίμονη staghorn !!! | georod7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 25-05-11 20:32 |
Διαφορά hair algae από silk algae | el.stel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 28-03-11 19:25 |
Algae, algae prevention, algae eaters, | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 05:36 |