|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ριξε τωρα και κανα κλαδεμα
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα χρειαστώ... φυτά.-
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και ένα update μετά από ένα κλαδεματάκι
![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 20-02-16 στις 08:38 |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΟΟΟΟΟ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος !
Κανε και λιγο χωρο για τα ψαρια ![]() Τακη , απο πισω εχει κενο χωρο , να περνανε τα ψαρια η βρισκουν το πισω τζαμι τα φυτα; Γιατι δειχνει να εχει χωρο απο πισω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοινωνικό φυτεμένο | goku1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 17-01-17 19:41 |
Κοινωνικό φυτεμένο 450 lt | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 70 | 20-05-14 08:32 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |