|
|
||||
|
||||
![]()
Με τα ιδια υλικα, απλα θα τα ξεπλυνεις σε νερο που θα βγαλεις απο το ενυδρειο. Οχι με καινουρια δηλαδη, αλλα και να μην ειναι υλικα που εχουν μεινει σε στασιμο νερο, με χοντρη βρωμα κλπ.
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα παιδιά.μια ερώτηση λίγο....ξέρουμε μήπως επειδή αγόρασα ziporax χύμα αλλά σ κιλά πως ξέρουμε να το μετατρέψω σ λίτρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε το υλικό σε ένα δοχείο (άδειο μπουκάλι αναψυκτικού), μετά άδειασε το υλικό και μέχρι εκείνο το σημείο που έφτασε η στάθμη γέμισε το νερό και ζύγισε το (αφού έχεις πάρει απόβαρο το άδειο μπουκάλι) όσα κιλά θα είναι το νερό τόσα και τα λίτρα
|
|||
|
|||
![]()
Α ρε Τάκη.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια σχετικη ερωτηση με το θεμα..Εγω που εχω στο ιδιο καλαθι ελαφροπετρα με mini siporax(το siporax σε διχτακι ήταν και το μπολι απ το εσωτ.φιλτρο) λετε να εχω θεμα;Να τα βαλω καλυτερα σε ξεχωριστα καλαθια;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βιολογια | panos70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 08-04-14 19:41 |
Βιολογια.. | Elina | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 09-03-12 21:36 |
ενυδρειο και βιολογια | panos70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-10-11 14:51 |
βιολογια ενυδρειου | panos70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 16-10-11 16:19 |
βιολογια οκ? | karxarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 03-07-10 08:18 |