|
Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή, φροντίδα γόνου, γενετική |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
αρτεμια εχω αυγα αλλα ειναι πολυ μπελας... ασε που εχω ενα σπιτι γεματο κουβαδες , ενυδρεια, αεραντλιες και αμα κανω και αρτεμια καπου με βλεπω στο δρομο....
microworms στο feeders που πηρα το πρωι δεν ειχαν κι ετσι πηρα την πουδρα και τα 3 σταδια....!!!! οποτε μενει να δοκιμασω infosuria alla δεν ξερω ποσες μερες κανει να δημιουργηθεί... διαβασα κατι για 2-3 βδομαδες οποτε και μια να θελει δεν προλαβαινω...... οποτε με βλεπω να δοκιμαζω πουδρα και οτι γινει..... αυτοι που εκτρεφουν ψαρια και βγαζουν χιλιαδες τι ταιζουν??? απορώ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πάρε κι αυτή που έγραψε ο tsala. Και καλά μεγαλώματα Σταύρο! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Κλεοβουλε!!!
3 ερωτήσεις... 1 τροφή αρχίζουμε κάνα δυο μέρες μετά που τα ψάρια έχουν καταναλωσει τον σάκο και αρχίζουν να κολυμπάνε (ένδειξη ότι ψάχνουν τροφή??) ???? 2 τα ψάρια να τα αφήσω στο ίδιο νερό κ να τραβήξω ότι αυγα έχει στον πάτο ή να τα βάλω σε καθαρό νερό μιας μέρας χωρίς αντιχλωριο ??? 3 αν μια μέρα δεν ταϊσω θα αντέξουν ??? Θα μπω για διάφραγμα την Τετάρτη οπότε μια μέρα θα λείπουμε ??
|
|||
|
|||
![]()
7 μερες σημερα.... ολα τα αυγα εχουν σκασει..... σχεδον τελειωνει και ο σακος που τρεφεται ο γονος....
απο αυριο πιστευω θα πρεπει να δινω σιγα σιγα τροφη... σημερα εριξα μια ιδεα σπιρουλινα.....το προβλημα μου ειναι τα αυγα που εχουν μεινει στον πατο. πρεπει να τα βγαλω και δεν ξερω πως να το κανω. καθε βοηθεια δεκτη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο μπράβο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Προσεκτικα με μια σκουπα βυθου μπορεις να τα σιφωναρεις.
Αρχισε το ταισμα, 4-5 φορες την ημερα. Καθημερινες αλλαγες νερου 10% |
|
|||
|
|||
![]()
Αρτεμησία ναι... Πιπετα ψάχνω να βρω αλλά λίγο μεγάλη, αλλιώς καμία μεγάλη σύριγγα!!!!
Tsala ο φόβος μου είναι με τη σκουπα να μη ρουφηξω και γόνο. κάθονται κάτω ακόμα ίσως γιατί κουραζονται οπότε πρέπει να το κάνω με πολύ προσοχή με κάτι που θα έχει μικρό στομιο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννητουρια | GIORGOSKARA | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 01-10-09 22:19 |
ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ (apple snails) | ronjones | Σαλιγκάρια | 3 | 26-06-09 19:53 |
Εχθες ειχαμε γεννητουρια | eon123 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 08-06-08 15:33 |
ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ....! | moudi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 03-05-07 22:35 |
γεννητουρια | manolo | Malawi | 3 | 11-04-07 12:09 |