|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι έχω ξανα δουλέψει ενυδρείο με υπόστρωμα τύρφης
|
|||
|
|||
![]()
θυμασαι να μου πεις λιτρα και ποσοτητα υποστρωματος τυρφης? Φανταζομαι παει αναλογικα.
Ποσο ειχε φτασει το pH? Πότε χρειαστηκε να αλλαξεις το υποστρωμα με νεο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο Μονομαχοπαλουντάριουμ που είχα φτιάξει είχα βάλει μια στρώση κάτω από την άμμο περίπου 2 cm και απ' ότι θα δεις είχα βάλει και από επάνω (θέλει προετοιμασία η τύρφη για να μπει από επάνω). Το pH είχε φτάσει περίπου στα 6... Υπόστρωμα δεν χρειάστηκε να το αλλάξω, άλλαξα μια και καλή το ενυδρείο λόγο προβλημάτων... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια σημερινή
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια φωτο τι επαθε ξεμπλακιασε το νερο
![]() Το ξυλο το καινουργιο νομιζω θελει μια ιδεα δεξια γιατι ξεχωριζει οτι δεν ειναι συνεχεια του κορμου (δηλαδη αλλο ειδος ξυλου) εκτος αν εννοεις οτι προς τα εκει ειναι η ροη του νερου,παντως με ξενιζει λιγο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μια χαρά είναι το σκούρο χρώμα, μάλλον θα πρέπει να αλλάξω την λάμπα για να φαίνεται πιο σκούρο ![]() Το νέο κομμάτι ξύλου δεν θέλω να δείχνει συνέχεια του κορμού αλλά κλαδί δέντρου που έσπασε και έπεσε ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το είδα από κοντά το ενυδρείο...
Απλώς τα σπάει!!! Νόμιζα πως δεν θα μου αρέσει το black water (αφού σαν νεος δεν είχα ξαναδεί) αλλά τελικά δείχνει ωραίο!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|