|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον πριν λιγο ειδα δυο κουκκιδες να εχουν σκασει απο το αυγο. Ειναι τοσο ευθραστα που δεν ξερω εαν οντως κινουνται ή απλα μου φαινεται. Ελπιζω σε δυο τρεις μερες να τα δω σε φαη free swimming.
|
||||
|
||||
![]()
Αααααααα γεια σου!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχουμε κανενα νεο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Χτες εβαλα μεσα αεροφιλτρο. Εχω δει 4-5 ουριτσες μπορει να ειναι και περισοοτερα. Μεσα εχω βαλει moss και java fern. To σωληνα με τα αυγα δεν τον εβγαλα ακομα γιατι εχει μεσα ακομα ματακια αλλα και καποια αυγα που εχουν χαλασει.
Το πρωτο θεμα πλεον ειναι η διατροφη. Μου εδωσε ο Γιωργος πο το Petcumulus μια τροφη πουδρα με πρωτεινη και εχω παραγγειλει και instant baby brine shrimp απο ocean nutrition. Περαν αυτου παραμονη Χριστουγεννα φευγω με αδεια και θα λειψω μια βδομαδα. Εκει πραγματικα θα εχω θεμα με τα ψαρια. Εκτος και αν τα παρω μαζι Καρδιτσα!
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο βρε Στεφανε πολυ χαιρομαι!!!!
Μια εβδομαδα ειναι μεγαλο ρισκο πιστευω χωρις ταισματα εχω μια ιδεα αλλα ειναι πολυ μεγαλη πιθανοτητα να σου σηκωσει αμμωνια,σε βλεπω με γυαλα στα χερια και το σωληνακι απ το αεροφιλτρο στο στομα στη διαδρομη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε στεφανε μακαρι να πανε ολα καλα...
Αν και τα ταξιδια ειδη εχουν αρχισει να με απασχολουν δεδομενου οτι τρωνε μονο κατεψυγμενα... 3 μερες λειπω τωρα και δεν ηξερα τι να κανω(καλα 2 μερες αταιστα οκ...) το καλοκαιρι να δουμε πεωτα ο θεος!!
|
||||
|
||||
![]()
Χτες ειδα τα πρωτα free swimming ψαρακια. Ηταν 4-5. Πηγα να βαλω και το σωληνα φωλια μεσα στο ενυδρειο θεωρωντας πως οσα ηταν να σκασουν ειχαν εκκολαφθει. Ομως βαζoντας το σωληνα μεσα παρατηρησα ψαρακια μεσα να κουνιουνται και ετσι τον επεστρεψα πισω.
Σημερα το απογευμα παρατηρησα πανω απο δεκα μικρα! Δε το περιμενα. Εβαλα και αλλη moss μεσα εριξα και λιγη πουδρα τροφη. Ενα μικρο βιντεο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικοί θάνατοι Tateurndina ocellicauda(peacock goby) | sarpijk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-07-15 10:29 |
Peacock goby-γονικη αφοσιωση ! | Raven | Άλλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 19 | 26-03-10 18:07 |