|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
και μενα χτες μου ρθε να τα πετάξω ολα αλλα οσο περνάνε οι ωρες εντάξει χαλαρώνω ![]() Μου ρθε και σπασμένο το μικρό το δες, άνοιξε και το μεγαλο δεν με θελει ![]() Εχει κολληθεί ηδη θα μπουν και τα ψαρια προσωρινά ,σε κανα 2 μερες και βλέπουμε ,ιςως παω σε ενα καινούριο μεγαλύτερο,βιοτοπικο, ξερά φύλλα άμμο οςμοςη και κλαδιά να μην θελει και πολλα.
|
||||
|
||||
![]()
Σε θέλει δεν σε θέλει δεν είναι στο χέρι του όμως!
![]() Εγώ το είδα σαν μια ευκαιρία για rescape! Αφού έχεις το μικρόβιο του μποστανά, μπορείς να το κάνεις το μεγάλο Αμαζόνιο, και το μποστάνι σε πιο μικρό να είναι και πιο μανιτζέβελο! Καλή επάνοδο εύχομαι, και μην πτοήσαι!
|
||||
|
||||
![]()
Σε νοιωθω απολυτα εχω παθει ακριβως το ιδιο στο ιδιο ενυδρειο μονο που εμενα εχανε στην ενωση στον πατο σιγα σιγα ημερα σαββατο απογευμα το ανακαλυψα και τα ψαρια σε κουβαδες φρικη καλη δυναμη!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Έλα ρε Γιάννη τι έγινε???
![]() Τώρα το είδα.....κρίμα!!! Το έφτιαξες??αν θες βοήθεια πες μου... Μόλις επανακάμψεις θα σου ετοιμάσω ένα κλάδεμα που θα γίνει πάλι ζούγκλα το ενυδρειό σου!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαρροή | dimost | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 26-11-11 04:45 |
Διαρροή σε DIY !!! Help SOS!!! | nitrox | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 26-03-11 19:18 |
Διαρροή? | zipo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 12-12-10 19:59 |
CO2 Διαρροή? | greemlin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 11-09-09 13:20 |
Διαρροή!!Help | johnny6580 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 22-10-08 12:54 |