|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σκεψου εσυ εχεις 1 βατ στο λιτρο μειωμενο κιολας εγω που ειμαι στο 0.4? τι να πω? τα σαλιγκαρια οντως την ακουσαν ? καλα εχω και πιο μικρο ενυδρειο να τα βαλω δεν υπαρχει θεμα για λιγο τοσο καιρο εχω κοψει λιπανση τελειως και η αλγη δε λεει να φυγει η ατιμη! (παντως jbl προιοντα επαιρνα στο παρελθον αλλα πλεον αλλαζω εταιρειες υπαρχουν και καλυτερες!)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Μιλάω πάντα για πολλές (4+) άλγες συγχρόνως και σε μεγάλο βαθμό. ΥΓ Το αλγοκτόνο (πρέπει να ήταν της JBL) δεν μπορώ να πω πως δεν έκανε δουλειά. Δούλεψε αρκετά αλλά μου έκανε και μεγάλη ζημιά στα φυτά. Το μεγαλύτερο όμως θέμα είναι πως δεν κατάφερε να εξαφανίσει εντελώς τις άλγες. Σε κάποια σημεία έμειναν υπολείμματα τα οποία αργότερα άρχισαν να εξαπλώνονται πάλι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
To να σταματατε την λιπανση δεν ειναι και οτι πιο σωστο...
αλλο μεγαλη αλλαγη και να προσπαθεις να ισορροπησεις και αλλο κομμενα ολα. Μειωσε την φωτοπεριοδο, αυξησε λιγο τα φωσφορικα γινε λιγο σχολαστικη στις αλλαγες με τον καθαρισμο... και αν δε δεις προκοπη κανε συσκοτιση 3-4 μερες. εγω αυτο θα εκανα τουλαχιστον. ![]() ΥΓ ειναι σιγουρα gsa και οχι gda? βαλε και καμια φωτο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα είδα τα φυτά που έχεις. Δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα με αλγοκτόνο. Δοκίμασε μια θεραπεία και βλέπεις...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αφήστε τα αλγοκτόνα στην ησυχία τους.
![]() Η συσκότιση δεν έχει αποτελέσματα στην σποτ και διοξείδιο σε ενυδρείο με χρυσόψαρα δεν παίζει. Δες τι γίνεται με νιτρικά- φωσφορικά. Κάνε μετρήσεις. Θέλει κάτι πάνω, κάτι κάτω. Δεν μπορώ να σου πω ποιο χωρίς να έχουμε νούμερα. Θα πρέπει να πειραματιστείς. Πιθανόν να λύσεις το πρόβλημα με αλλαγή λάμπας. Καθάριζέ την άλγη με κάρτα, κάνε αλλαγές νερού και φρόντισε να μην βλέπει το ενυδρείο σου απ' ευθείας το ηλιακό φως. Λογικά κάποια στιγμή θα φύγει, δεν είναι δύσκολη άλγη... |
|
||||
|
||||
![]()
εβγαλα δυο φωτο απο διαφορετικες ανουμπιες μονο εκει φαινεται καθαρα
|
||||
|
||||
![]()
και στην δευτερη σε πολλα φυλλα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
green spot αλγη μεσα το ενυδρειο μου!!! | Sakisdraminos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 19-03-12 17:40 |
Green spot algea??? | stelios_ant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 04-06-10 23:33 |
Μην είναι green spot...??? | DIMITRIS72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 24-04-09 12:40 |
green spot & πρασινη τριχοειδης... | aaaooll | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 54 | 24-10-08 15:38 |
Τι είναι το egg spot; | notios_n | Malawi | 1 | 16-03-04 03:35 |