|
|
||||
|
||||
![]()
Έγραψες κάπου τιμή ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο αρχικο post...
![]() ------------------------- Επικοινωνησα και με καποια αλλη εταιρια που βρηκα που κανει μεταλλικες κατασκευες και εστειλα το σχεδιο και μετρα και μου εστειλαν την εξης απαντηση: Από μία πρόχειρη εκτίμηση βάρους/κόστους μπορούμε να σας απαντήσουμε ότι θα κοστίσει περίπου 150 ευρώ και θα είναι ηλεκτροστατικά βαμμένο σε χρώμα RAL της επιλογής σας για μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς οξειδώσεις. Εαν επιθυμούσατε να γίνει από ανοξείδωτα στραντζαριστά το κόστος θα ανέβαινε αρκετά και δεν το προτείνουμε εκτός και αν επιμένετε. Τι ειναι καλύτερο η ηλεκτροστατικη βαφη ή το γαλβανιζε μεταλλο? Και τι πιστευετε γι αυτη την προσφορα; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geochaos : 28-11-15 στις 18:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η ξύλινη που ειπες πως έχει φουσκώσει είναι από ξύλο ή απο μελαμίνη ; Γιατι το ξύλο δεν φουσκώνει, για να μη πω πως δεν παθαινει τίποτα, εκτος και ειναι βουτηγμένο μέσα στο νερό. Εχω ξύλινη βάση και μάλιστα είναι στη ταρατσα στις βροχές και ο σκελετός είνα απο παλετοξυλα
|
||||
|
||||
![]()
Δικιο εχεις... απο μελαμινη ειναι. Ειναι το μανισιο... Τωρα πριν λιγο μιλησε ο πατερας μου με εναν γνωστο του που ψιλοξερει και του ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να μου εφτιαχναν βαση με απλα σιδερο(οτιδηποτε δλδ) και να το παω να το βουτηξουν ολοκληρο οπως ειναι για να γινει θερμο γαλβανισμα... το οποιο θα καλυψει ομοιομορφα τα παντα. Φοβαμαι ετσι θα παει περισσοτερο ακομα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το γαλβανισμα πάει με το κιλό, και αυτο κοστιζει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σταθεροτητα βάσης | pkas | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 05-02-14 16:05 |
Κατασκευη βάσης-ενυδρείου 130x50 | giotiss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 19-08-13 15:49 |
Οδηγίες για το στήσιμο βάσης rio 240. | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 22-12-10 14:12 |