|
|
||||
|
||||
![]()
Μπαμπη για το δικο σου ενυδρειο θα προτεινα μια ομαδα kuhli loach!
|
||||
|
||||
![]()
Βραδιασε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εδω ενα συντομο απο την ημερα που τοποθετησα το σωληνα και διακυβευονταν η κυριαρχια.
και ενα πριν λιγο
|
||||
|
||||
![]()
Τελεια ψαρακια Στεφανε αν δεν ειχα πολλα ψαρια θα ξαναεβαζα ενα ζευγαρι ειναι απιστευτα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα
![]() Δε μπορώ να δω τα βίντεο από το κινητό ![]() Λέει borked. Θα τα δω από το σπίτι γιατί χθες έχασα τις αισθήσεις μου στο κρεβάτι (14 ώρες) ![]() Sarpjik έχω βάλει πολλούς ( δε ξέρω αν είναι καλό αυτό βέβαια) υπάρχουν και μονοί και όλοι εκτός από έναν δεν δέντρα χουν οπτική επαφή με εμένα ώστε να βλέπω τι γίνεται.. Σίγουρα θα τον αλλάξω λίγο τον χωρο απλά δε θέλω πολλά πολλά τώρα που τα έβαλα την άλλη βδομάδα οι αλλαγές να συνηθίσουν πρώτα!! Πάντως από το παλιό γαριδάδικα τα έχω και το μεγάλο με τις 6 το έσπασαν σε μονες-διπλες αλλά δεν σπάει ωραία και το άφησα μην τις διαλυσω. Τι πρόβλημα πίστευεις ότι μπορεί να δημιουργηθει;;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικοί θάνατοι Tateurndina ocellicauda(peacock goby) | sarpijk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-07-15 10:29 |
Peacock goby-γονικη αφοσιωση ! | Raven | Άλλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 19 | 26-03-10 18:07 |