|
|
||||
|
||||
![]()
Βαθύ στρώμα άμμου φίλε
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω φιλε!!!
![]() Και μια φωτο με 2 Τ5 ετσι για να το βλεπω και να χερομαι μεχρι να φτιαξω τα led ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τουμπανο το εστησες , για τι λεντ πας ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Κωστα
![]() ![]() Η αρχικη ιδεα ηταν 3 multichip των 50w αλλα για λογους οικονομιας (κατα κυριο λογο στην ψηκτρα) μαλλων κεινουμε σε 10wατα multy με ψικτρα αλουμινιου απο αλουμινα τριμαριζομενα και κατα συνεχεια κανα 2-3 moon light για το εφε ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παιδες για το στρωσιμο του ενυδρειου ριχνο λιγο ψαροτροφη. να ριχνω απο λιγο καθε μερα η μια δυο φωρες ειναι οκ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonardos : 26-11-15 στις 16:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πες του γιαννη αμα μπορει να σου δωσει 0,5λτ αραγονιτη απο το ενυδρειο του φιλος! και λιγη μακα απο το σαμπ! Μετα θα εχεις βαλει πολυ πραμα και αμα δεν εχεις αμμωνια θα εισαι σε καλο δρομο.. Φυσικα μετα πιστευω οτι θα εχεις γλιτωσει απο την αγορα των βακτηριδιων! |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΨΑΡΙΙΙΙΙΙ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ενας γειτονας σου κλινει το ενυδρειο καλη επιλογη να παρεις στρωμενο ψαρι!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |