|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Delta, ένα θέμα που έχω με τα μικρότερα φίλτρα είναι τι μανομετρικο (το ενυδρείο + επιπλο εχει υψος 155cm). Επίσης πως ακριβώς στήνεται το σκηνικό με 2 εξ. φίλτρα? Έχεις 2 σωλήνες εισόδου και 2 εξόδου? Το sump το σκέφτομαι πολύ, αλλά δεν έχω τις γνώσεις να το κάνω. Σίγουρα δεν μπορώ να τρυπησω ενυδρείο. Έχω διαβασει ότι υπάρχει εξωτερική υπερχείλιση, αλλά πάλι δεν έχω ιδέα. Μια άλλη λύση θα ήταν το εσωτερικό sump, αλλά πραγματικά λυπάμαι τον χαμένο χώρο στο ενυδρείο. Μάλλον προσανατολίζομαι σε Fluval 406 (1450L/hr, 20W, 8.7l για υλικό) για αυτο το ενυδρειο. Γενική ερώτηση για εξωτερικά φίλτρα: αν βγάλω τα διαχωριστικά πιατακια για να αυξησω την ποσότητα υλικού, υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Πχ τα eheim classic δεν έχουν διαχωριστικά |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή 2ου εξωτερικού φίλτρου για rio 400 | xaftel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 14-03-09 21:38 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου. | ANXRI | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 09-02-09 00:35 |
Στρώσιμο εξωτερικού φίλτρου! | gregoryn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 10-12-08 18:43 |
Αναβάθμιση εξωτερικού φίλτρου. | liquid | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 29-05-06 09:53 |
Πρόταση εξωτερικού φίλτρου για 135 λίτρα | afrodite | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 04-05-06 15:41 |