|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε ένα κ ένα αν μπορεί κάποιος να τα ξεχωρίσει...δε νομίζω να έχεις θέμα
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ!!! Εχω 3 αποψεις. 5-6,καθολου και 2.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ έχω ένα ζευγάρι σε 125 λίτρα.
πήρα 2 αρχικά , μου βγήκαν θηλυκα και έδωσα το ένα και πήρα ένα αρσενικό(έκανε μπαμ ![]() μπορείς να κάνεις το ίδιο με εμένα ή να πάρεις τα 5-6 που σου είπα. Το ενυδρείο σου σαν μόνο αντένδειξη είναι τα cory που επειδή είναι βυθόψαρα δεν είναι και τόσο συμβατά με ραμιρέζι. Σε ξένα που φόρουμ πάρα μα πάρα πολλοί τα έχουν τα 2 είδη μαζί. Εγώ έβαλα 8 cory και τα αγνοούν πλήρως. Μη ξεχνάς μαλακό νερό πρέπει να έχεις και σχετικά υψηλή θερμοκρασία. |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιος ειπε οτι δεν κανουν cory με ram μαζι?
Mε τα apisto (κι αυτο λογω τοποθεσιας που επιλεγουν για φωλια/γεννα), μερικες φορες τα cory δεν .. περνανε καλα, οχι με τα ram.
|
||||
|
||||
![]()
και εγω δεν εχω διαβασει κατι σχετικα οτι δεν πανε cory k ram μαζι αλλα ακουω γνωμες απο πιο εμπειρους
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω
![]() Η πολυ μικρη μου εμπειρια μαζι τους , αυτο μου εδειξε. Ο αρσενικος ηταν ο μαγκας του ενυδρειου και τα κορυς κολλημενα στην μια μερια ολοκληρη τη μερα. Οκ , ετυχε σε μενα. Αλλα υπαρχουν παρα πολλοι χομπιστες που εχω δει θεματα τους οπου σε περιοδο γεννας (και καθοτι κιχλιδες αυτο θα ηταν και σιγουρο)δεν πλησιαζει τπτ κοντα τους, ποσο μαλλον τα κορυς ως βυθοψαρα που βισκονται πιο κοντα τους, πιστευω πως θα ζουν σε συνθηκες στρες. Προσωπικα για μενα ειναι ψαρια species tank , οπως και τα απιστο,κριμπενσις κ.α , γνωμη μου.. ![]() Παντως σε μενα ενοχλουσαν και τους καρδιναλιους,οπως εχω δει εχει συμβει και σε αλλα παιδια. Γενικα οσο ομορφα ειναι ,αλλο τοσο κ@λ@ψαρα ειναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
όταν έχουν αυγά σε μικρή περιοχή δεν αφήνουν τίποτα. Το βράδυ εάν δεν αφήσεις φως αυτό κρατάει μία ημέρα . Τα τέτρα κάνουν τη δουλειά!
![]() 6 μήνες μαζί τους και απλά τα έχω λατρέψει. Κάτι για το στήσιμο του τανκ. Θέλουν εύκολα φυτά ή μόνο ξύλα πέτρες και λίγα ξερά φύλλα. Αυτό που πραγματικά τα ενοχλεί είναι να έχεις ένα πυκνοφυτεμένο με απαιτητικά φυτά και να βάζεις όλη την ώρα χέρι μέσα για δουλειές όπως κλάδεμα ,μάζεμα νεκρών φύλλων, άλγης κλπ. Στρεσάρονται εύκολα και δε κάνουν για πολυσύχναστο χώρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια τα cory ειναι αρματα μαχης, δεν καταλαβαινουν απο τετοια.
Εδω Αγγελοψαρο χτυπαγε απο πανω ενα cory μια φορα κι αυτο περα εβρεχε. Αν ειναι μαζεμενα σε μια μερια, συνηθως δεν ειναι απο φοβο απο τα αλλα ψαρια. Πιο πολυ απο το φως ενοχλουνται.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή Α.Ο | vouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 31-03-07 10:02 |
Συμβίωση Ζεύγους | pchrono | Bettas | 6 | 22-02-07 17:26 |
Αναγνώριση ζεύγους. | Juan | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 31-10-06 11:54 |
Αναζήτηση Ζεύγους | ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ | Bettas | 8 | 22-09-06 12:58 |