|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() εντιτ: εννοω την ταση που μετραει ο φιλος οτι ειναι επαγωγικη |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σε όλα τα ενυδρεία μου έχω τάση επαγωγική, και έχω κάνει δοκιμή με αντλίες, τις βάζω σε κουβα με νερό και ανάβει το δοκιμαστικό, και το δοκιμαστικό είναι αυτο με τη μπαταρία, που ανάβει επαγωγικά, όχι τα απλά που βάζεις δάκτυλο ------------------------- Παράθεση:
Τώρα θα χρειαστούμε τη βοήθεια σου, έψαξα λίγο για το θέμα (προς Θεού δεν σε αμφισβητώ, απλά μου αρέσει το ψάξιμο ![]() το θεωρώ αρκετά ενδιαφέρον και θα ήθελα τις προτάσεις σου. Οτι δηλαδή, από όσα κατάλαβα, θα πρέπει να προσέξουμε ο μετασχηματιστής που θα πάρουμε να μην είναι 3πολικός, να μην έχει δηλαδή 3 καλώδια, αλλά 2 εισόδου και 2 εξόδου , και να μας το επιβεβαιωσουν πως δεν είναι αυτομετασχηματιστής , σωστά ; για παράδειγμα βρήκα αυτά http://anastasiadi.gr/index.php/shop...41-475-product αυτός φαίνεται πως έχει 2 καλώδια μπροστά και μάλλον άλλα 2 πίσω ενω σε αντίθεση αυτοί που λένε τριπολικοί (όχι βέβαια αυτοί που γράφουν 220/110, δεν μας κάνουν έτσι και αλλιώς) http://www.markidis.gr/index.php?cPath=36_369_798 προφανώς δεν είναι αυτό που θέλουμε εμεις , σωστά ;
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 16-11-15 στις 14:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
και διαβάζοντας τα παραπάνω έρχομαι και στην εξής επιπλεον ερώτηση.... ο μετασχηματιστής πρέπει να μπεί πριν η μετά το ρελε?? αλλά χωρίς γείωση...?
γιατί καταλαβαίνω ότι Α :αν το αφήσω όπως έχει τότε απλά καταλαβαίνω μια μικρή διαρροή που οκ την ανέχομαι και αν κάτσει καμια διαροή μεγάλη πχ καταλάθος παω να κοψω ενα ται ραπ και περνω το καλώδιο τότε την ακουει το ρελέ και πεφτει και σώθηκα... Β : βάζω ένα κήτος μετασχηματιστή ... μπαίνουν όλα πάνω ... τέρμα οι μικρο διαροές αλλά αν κόψω κάτι κατά λάθος τότε μπαι μπαι.... για θυμαράκια...
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαρροη στο ενυδρειο..... | tyxeros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 27-12-09 11:02 |
Διαρροη!!!! | skullman2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 14-01-09 19:38 |
Διαρροη ρευματος | poseidonbc | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 25-04-08 10:08 |
διαρροη | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 15-06-05 01:41 |
διαρροη SOS | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 28-04-05 09:23 |