|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
[B]Το αγαπημένο μου χόμπυ είναι να πειράζω ανθρώπους που παίρνουν τον εαυτό τους και τις γνώσεις τους πολύ στα σοβαρά και δεν έχουν το θάρρος να λένε καμιά φορά «δεν ξέρω». [/B] Nassim Nicholas Taleb, 1960-, Αμερικανολιβανέζος οικονομολόγος |
|
||||
|
||||
![]()
1 ψάρι που απο τη φύση του φτάνει τους 30 με 35 πόντους πως θα περάσει ζάχαρη σε ένα χωρο που ειναι 20 λίτρα μόνο ; Θέλει τουλαχιστον 80 λίτρα νερό με 1,20 μήκος για να μπορει να κολυμπάει. Και σε 20 λίτρα με το ζόρι να βάλεις γαρίδες.
Σε 8 χρόνια πόσο μήκος έχει το χρυσόψαρο που τώρα το έβαλες στο 40λιτρο ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
[B]Το αγαπημένο μου χόμπυ είναι να πειράζω ανθρώπους που παίρνουν τον εαυτό τους και τις γνώσεις τους πολύ στα σοβαρά και δεν έχουν το θάρρος να λένε καμιά φορά «δεν ξέρω». [/B] Nassim Nicholas Taleb, 1960-, Αμερικανολιβανέζος οικονομολόγος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos_89 : 15-11-15 στις 22:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δες το μεγάλο μου (32 πόντους περίπου) μετά απο 3,5 χρόνια (στο 00:08 ) πάνω απο 15 πόντους περίπου πρέπει είναι αυτό που πήρα πριν 1 χρόνο (στο 00:11) το άσπρο το έχω 1 χρόνο και ήταν 1,5 χρόνο σε 30αρι, σε ένα χρόνο διπλασιάσιασε , ίσως και παραπάνω, το μεγεθος του
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
[B]Το αγαπημένο μου χόμπυ είναι να πειράζω ανθρώπους που παίρνουν τον εαυτό τους και τις γνώσεις τους πολύ στα σοβαρά και δεν έχουν το θάρρος να λένε καμιά φορά «δεν ξέρω». [/B] Nassim Nicholas Taleb, 1960-, Αμερικανολιβανέζος οικονομολόγος |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα εμφανη προβληματα ομως δεν θα τα δεις...το ψαρακι ομως θα τα καταλαβει και αυτο θα ειναι που θα τυρανιεται..για αυτο το ("Το 20λιτρο καθαρα φιλοξενουσε χωρις κανενα προβλημα το common χρυσοψαρο που το φλεβαρη του 16 συμπληρωνει τα 8 χρονια του") ειναι καπως σχετικο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως θα φέρω το νερο της ΑΟ στα επιθυμητα ορια για το Pearlscale | polinikis | Χρυσόψαρα | 12 | 05-08-14 14:53 |
Δημιουργία Ενυδρείου για Pearlscale | Diabolist23 | Χρυσόψαρα | 13 | 21-06-12 11:57 |
¶ρρωστο pearlscale? | *claire* | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 05-04-12 09:02 |
εχω ενα προβλημα | mike10 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 09-04-11 13:34 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | anasios | Greek Aquarist's Boards | 10 | 23-03-07 14:16 |