|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη κι εγω ενδιαφερομαι για κατασκευη ενυδρειου,ειναι ενα πολυ χρησιμο θεμα!!
θεωρητικα απο αυτα που εχω δει δεν θα εμπιστευομουνα το ξυλινο απο πλευρα στεγανοποιησης και οχι απο πλευρα αντοχης..αρα η εικονα μεσα στο μυαλο μου με τον τροπο του Τακη που στην ουσια ειναι 2 ενυδρεια το ενα μεσα στο αλλο φανταζει ιδανικη!!εχουμε το εξωτερικο που σαν ξυλινο μπορουμε να το δεσουμε αρκετα πχ βιδωμα,κοντρες,τσερκια,γωνιες και μεσα βαζουμε ενα πλεξιγκλας που σιγουρα θα μας δωσει πληρη στεγανοποιηση. αρα πρακτικα ειναι εφικτο και με αποδειξεις.. στο ερωτημα πολλων για το ποσα χρονια μπορει να λειτουργει δεν υπαρχει απαντηση παρα μονο θεωριες απο τη στιγμη που δεν υπαρχει καποιο παλιο ξυλινο για μελετη. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
δεν πιστευω οτι ειναι μπελας.στην σημερινη εποχη νομιζω οτι ειναι θεμα οικονομιας.αν ειχα τα λευτα να το κανω σε γυαλι θα το εκανα...ασε που για εμενα το ξυλο ειναι πολυ πιο ωραιο..και ουσιαστικα δεν μιλαμε για ξυλινο...μιλαμε για γυαλι η πλεξι...οποτε.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπελαδες οχι..η χαρα της δημιουργιας ναι!!
σιγουρα αξιζει μελετη παντως.εμενα με ενδιαφερει πολυ το τελικο βαρος που θα γλυτωσω.εστω και 100 κιλα ελαφρυτερο να βγει ενα ξυλινο με συμφερει πολυ..οικονομικα δεν γνωριζω ακομα που φτανει και δεν με πολυενδιαφερει αλλα νομιζω στα ιδια παιζει ξυλινο με γυαλινο.θα δειξει η πορεια.. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Να ακούσουμε όμως και άλλους που έχουν ξύλινα,
μπορεί να βιάζομαι αλλά δεν ακούω παρατηρήσεις από άλλους που έχουν και ανησυχώ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος...παρατηρήσεις για βελτίωση | alexkotsis | Χρυσόψαρα | 303 | 29-01-18 23:20 |
Συμβουλές καιι παρατηρήσεις | kokacy10 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 19-07-07 21:18 |
Περιμένω τις παρατηρήσεις σας | sifo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 18-06-06 16:52 |