|
|
||||
|
||||
![]()
για τη σταθμη του νερου στο εχω πει ηδη.βαλε μεμβρανη τροφιμων απο πανω,θα το χασεις το ψαρι.
και μετα θα μπεις εδω και θα το γραψεις και θα σου πω "στο ειπα,δε στο ειπα?" ![]() δεν σε προλαβαινω ![]() αύριο θα βγω στην γύρα τελικά θα πάρω διάφανο λεπτό πλέξι γκλας να βάλω να είναι και πιο όμορφο από την μεμβράνη. αν μέχρι αύριο γίνει το χειρότερο και βρω το αγόρι μου στο πάτωμα θα σε πω γουρσουζη να ξέρεις ![]() ![]() ![]() αααααα βάλω αύριο και θα πείτε γνώμες. |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε βάλε μια ζελατίνα τώρα για να μην υπάρχει περίπτωση αύριο να πούμε τίποτα... (κάνε της και τρυπίτσες με οδοντογλυφίδα όταν την βάλεις να μπαίνει κάποιος αέρας).
Το πλέξι (είχα παλία) σκευρώνει στο κέντρο αν δεν πατάει και κάπου εκεί.. παίρνει καμπύλη δηλαδή. ή βάλε τζάμι ή δεν ξέρω.. καμια σίτα με ψιλές τρύπες). Σαλιγκάρια βάλε ramshorn.. όλο μου το τζάμι πίσω και στα ξύλα και ίσως που και που στο βυθό είχα καφέ άλγη. Μπήκαν και όχι απλά το γυάλισαν και δεν έχω τίποτα.. αλλά έχω να καθαρίσω και τα τζάμια από πέρσυ το καλοκαίρι.
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις έβαλα γυαλί γύρο γύρο από το ενυδρείο.
5 πόντους περιμετρικά 4 αρι τζάμι. στην ουσία μόνο στο κέντρο είναι ανοιχτό. ![]() ------------------------- Παράθεση:
δεν έχω σκεφτεί τι θα τα κάνω λογικά θα τα δώσω αρκεί να ξέρω ότι είναι σε καλα χέρια. και ξέρω μερικούς με πολύ ωραίες μονομαχιερες ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexis cosmo : 11-11-15 στις 18:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ το takis_gt για τα ramshorn snail
ευτυχώς ο μονομαχος ούτε να τα φτύσει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ τον Γιάννη Lingistis για την lemna minor
έπιασε σχεδόν όλη την επιφανεία αλλά έχει κενά για να αναπνεύσει ο μονομαχος. λέτε να υπάρξει πρόβλημα? είναι πανέμορφη για φυτό επιφάνειας μου άρεσε πολύ. αν υπάρχει θα την περιόρισω με κοματακι τζαμι |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο εχει γινει μπραβο!
δε νομιζω αν δεν εχει φυτα εσωτερικα μεσα να τα καλυψει απο το φως. γενικα ο μονομαχος του αρεσουν οι σκιες βεβαια πως θα ταιζεις εκει xD και δε ξερω αν επηρεάζει τα bamboo
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω!!!
Το μονο που φοβαμαι ειναι να μπορει να αναπνεει. Τα μπαμπου δεν νομιζω να εχουν θεμα. Για τα φυτα εσωτερικα δεν το καταλαβα??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |