|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Ευχαριστώ αλλά δεν βάζω λιπάσματα, μόνο νερό από τα ενυδρεία και κοπριά στα λαχανικά, τίποτα άλλο ![]() Και το νερό από τα λαχανικά πηγαίνει σε όλες τις γλάστρες, αν βάλω σε κάποια λίπασμα θα πάει παντού και δεν θέλω να πάει στα λαχανικά, είναι βιολογικής καλλιέργειας ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο πολυ κοπο ετοιμο το λιπασμα
αρα απο εχτες θεωρω οτι παιζω ΕΙ να δουμε τι θα δουμε. KH2PO4 δεν εχω βρει πουθενα να αγορασω ![]() Ευτυχως μου εδωσε συμφορουμιτης και σωθηκα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ο συμφορουμιτης απο που το αγόρασε δεν σου ειπε να πάρουμε κ εμεις; Το EI προϋποθέτει και ικανή φυτομαζα. Καλυτερα άλλη φορά να τα κανεις χωριστά νιτρικα ,φοσφορικά, γιατι αν εχεις ας πουμε green spot και θες να ανέβεις σε φώσφορο μονο ,δεν θα μπορείς.
|
|||
|
|||
![]()
για ξεχωριστα το ξεκινησα
αλλα δεν εχω τα αναλογα τεστ ![]() και θειικο καλιο εχω παρει Η αρχικη ποσοτητα του φιλου προερχεται απο γεωπονο που αγοραζει μεγαλες ποσοτητες. Στο κεντρο παντως δεν εχει κανεις, πηγα το πρωι και Σωκρατους 30 και δεν ειχε. Αυτος ομως μπορει να φερει μου εδωσε ενα τηλεφωνο απο το αλλο μαγαζι τους, αλλα δεν πηρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αθηνα ειναι το αλλο μαγαζί;
|
|||
|
|||
![]()
το τηλεφωνο ξεκιναει απο 25 οποτε καπου Ν.Ηρακλειο πρεπει να ειναι
θα το δω τ οπρωι μηπως παρω να δω τι θελει για παραγγελια. ------------------------- http://www.syndesmossa.com/product_s...&pc3=&pc2=1867 στο Ιλιον ειναι αυτος και εχει και μικρες ποσοτητες, οι πιο πολλοι εχουν 25 κιλα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη puntomad : 11-11-15 στις 00:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το λινκ λεει για μονοβασικό δεν ξερω αν κανει
![]() Δισοξινο θελουμε.
|
|||
|
|||
![]()
Τηλεφώνησα τώρα στον sundesmo sa
Έχει αλλά πουλάει μόνο σε φαρμακεία. ¶ρα πρέπει να πάω σε φαρμακείο να μου πουν τιμή και αν είναι να μου το παραγγείλουν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιπάσματα και CO2 | ZEIN | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 08-03-13 23:41 |
ΕΙ λιπάσματα βοήθεια | dizio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 25-11-11 13:48 |
Λιπάσματα | poliko_selas | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-07-08 13:48 |
Λιπάσματα..... | Carebean pirate | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 03-09-06 08:45 |
Λιπάσματα | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 07-07-06 00:23 |